"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 17 de gener del 2011

Catorze

Catorze anys, ja... Catorze anys, i tota una vida per davant per seguir aprenent a conéixer-te, com a filla, com a dona, com a persona: jo encara estic, també, en el camí. Felicitats, Júlia; tu eres el regal...



6 comentaris:

  1. FELICITATS!!!

    Quan escolte cantada per qui siga Palabras para Julia em ve sempre al cap Paco Bernàcer llegint-mos-lo en classe quan vaig començar el batxillerat al Pare Vitòria. A les dos setmanes ja no vaig tornar a classe, però Bernàcer llegint-mos eixe poema (i tants altres) fan que l'intent valguera la pena.

    ResponElimina
  2. Doncs que siga per molts i feliços anys. Un beset per a la Júlia, amb el teu permís. Salut.

    ResponElimina
  3. Tinc també molt bons records de Paco, Comtessa, així és que crec que entenc el que voleu dir. I el poema, que vaig a dir-vos; crec que cap de les versions cantades poc competir amb algú que el recite com cal... Salut!

    ResponElimina
  4. Que diu Júlia que moltes gràcies, Vicicle, i que salut també per tu.

    ResponElimina
  5. Reconec que, per un moment, he estat temptat de triar eixa versió; però com que el gust pel rock cal educar-lo també, m'ha semblat que quasi millor anar a poc a poc... ;) Gràcies, salut!

    ResponElimina