"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dissabte, 23 d’abril del 2016

Sant Jordi




No puc dir que em semble malament, això del Dia de la Terra; però per a nosaltres els alcoians, el 22 d'abril és, per damunt de qualsevol altra cosa, el Dia de l'Entrà. Mig dia, en el meu cas, perquè pel matí calia treballar, així que em vaig haver de conformar amb deixar-me caure una estona per la dels Moros, que tampoc és poca cosa. I amb Cotino (lloat siga Deu) camí del jutjat, i les dones que segueixen guanyant espai a la Festa de forma lenta però irreversible, no puc dir que fóra un mal dia. Tornaré a Alcoi demà a sentir trons, que ja sabeu com m'agraden. Però hui, que és el dia del Patró, m'he estimat més fer de nou cap a València, perquè hi ha també altres festes que és precís viure de primera mà. Ja vos contaré, si de cas, de la de hui i de la de demà; pel moment, per Alcoi i per Sant Jordi, per València i per la Terra, feliç diada.



Cartel Fiestas 2016





6 comentaris:

  1. feliç diada de sant Jordi!i un visca per Alcoi!

    ResponElimina
  2. Feliç dia de Sant Jordi!!!

    I Bones Festes... Que se us acumulen! ;)

    ResponElimina
  3. Carai, quanta festa! No donaràs a l'abast! Gaudeix-ne molt!

    ResponElimina
  4. Encara que mai no ha estat mort, des del Principat percebem una nova renaixença del País Valencià.
    Visca l'amor!!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots i totes! Espere que passareu una bona diada de Sant Jordi; a mi, la d'enguany, em costarà oblidar-la ;) Salut i moltes gràcies!

    ResponElimina