"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 19 d’agost del 2016

D'agost



Primera setmana de faena després de les vacances. Enguany, més matineres que altres vegades per allò de les necessitats del servei, però amb l'avantatge de tornar en un moment en qual sembla que tot va a un altre ritme --ritme d'agost-- i en el que potser serà un poc més fàcil fugir de les urgències per dedicar un poc de temps a planificar importàncies. I a més, de vacances, encara m'ha quedat algun remitjó al qual espere treure profit, en el seu moment; per exemple, quan trobe massa a faltar les muntanyes. O la pluja. Bon cap de setmana!




És cert que la sequera --ho vaig tornar a comprovar l'altre dia, passejant pel que queda del Pantà de Beniarrés-- pot arribar a ser molt fotogènica; però crec que, ara com ara, allò que més enyore dels dies passats a Polònia és el verd, i la pluja. I dient d'enyors i de records, tal dia com hui de fa deu anys, vaig veure complit un dels meus somnis d'infantesa: fer cim al Kilimanjaro; i a més, fer-ho amb una colla d'amics d'aquells que saps que ho seran per sempre, encara que no ens vejam tant com volguerem. Asanteni, companys!

















6 comentaris:

  1. Compartint amb tu la tornada de vacances (per necessitats del servei), encara que a un altre ritme (també per "necessitats del servei") també he pensat que be senta canviar de paisatge per prendre perspectiva.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espere que la tornada haja estat suau, Àngels (probablement, el "ritme d'agost" no és igual a tots els llocs...). En tot cas, totalment d'acord amb tu: ni que siga només per uns dies, canviar d'escenari resulta d'allò més saludable... A veure, en tot cas, si busquem un d'aquells paisatges que ens cauen a prop i ens veiem prompte, que ja toca... Una abraçada i moltes gràcies!

      Elimina
  2. no perdis mai els somnis el Kilimanjaro t'espera...a veure si plou que la sequera no és bona

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha hagut altres cims abans i després del Kilimanjaro (alguns, fins i tot més alts i sense dubte més exigents) però cap d'ells el recorde com aquest, Elfree. Per sort, de somnis per complir, encara en tinc una bona reserva; això, per no parlar de tots els nous que van sorgint ;)

      Que ploga, si, i tan de bo no es faça esperar molt (almenys, que no es faça esperar tant com semblen apuntar les previsions, que parlen d'una tardor també eixuta). La cosa és molt i molt preocupant... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  3. Caram, vas pujar el Kilimanjaro? Quina fita! Si en fa 10 anys, normal recordar-ho, però on és la festa per celebrar-ho?? No hi ha millor motiu per tornar a reunir la colla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una experiència inoblidable, XeXu; realment, és una muntanya molt especial. I la festa, aquest divendres. I sembla que promet... ;)

      (a alguns companys d'aquell grup encara els veig sovint, i fins i tot procurem fer algunes escapades de muntanya sempre que podem; però n'hi ha d'altres amb els qui fa temps que no coincidisc, i l'ocasió bé que ho mereix)

      Elimina