tag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post5220232242206635208..comments2024-03-27T19:42:52.286+01:00Comments on <br> La línia de Wallace: TaxonomiesAlfredRusselhttp://www.blogger.com/profile/06456795207332619410noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post-76401912891649445322014-11-02T18:35:33.403+01:002014-11-02T18:35:33.403+01:00Com sempre, moltes gràcies a vosaltres, Francesc. ...Com sempre, moltes gràcies a vosaltres, Francesc. Salut i endavant! (el licor ha agafat ja un coloret d'allò més interessant...)AlfredRusselhttps://www.blogger.com/profile/06456795207332619410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post-84782812241448873172014-10-29T18:16:30.945+01:002014-10-29T18:16:30.945+01:00Hola Josep,
T'hem tornat a agafar un escrit te...Hola Josep,<br />T'hem tornat a agafar un escrit teu. Ens ha agradat molt això que expliques dels cirerers de pastor i ens hem pres la llibertat de reproduir-ho al nostre blog : <a href="http://amicsarbres.blogspot.com/2014/10/del-cirerer-de-pastor.html" rel="nofollow">Del cirerer de pastor</a><br />Salut i moltes gràcies.Francesc Mas i Castanyerhttps://www.blogger.com/profile/05193237164128108922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post-39367301798616134882014-10-06T21:24:31.762+02:002014-10-06T21:24:31.762+02:00Pots comptar, pitxiri ;) Pel moment, està agafant ...Pots comptar, pitxiri ;) Pel moment, està agafant un coloret molt bonic...<br /><br />L'he fet amb la mateixa recepta que amb quasi tota la resta de licors similars (el d'atzeroles, per cert, està molt bo): tres quarts d'anís dolç, un quart de sec, i tres-cents grams de fruits, i a deixar-ho macerar. Ja veurem com queda... Salut i moltes gràcies!AlfredRusselhttps://www.blogger.com/profile/06456795207332619410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post-54842593777594592512014-10-06T21:19:31.756+02:002014-10-06T21:19:31.756+02:00Mantin-nos informats si l'experiment ix bé, qu...Mantin-nos informats si l'experiment ix bé, que voldrem la recepta!pitxirinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post-22431501391946992712014-10-06T20:05:38.870+02:002014-10-06T20:05:38.870+02:00Objectivament, tens raó, pons: les picotes són les...Objectivament, tens raó, pons: les picotes són les picotes, sense dubte (i a banda de "una mancha así como rojita", també fan un licoret d'allò més bo). Però els botànics som molt rarets, i això d'haver de calfar-se el cap per esbrinar l'espècie fa que alguns fruits esdevinguen especialment apetitosos ;) Salut!AlfredRusselhttps://www.blogger.com/profile/06456795207332619410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6078941130720991270.post-29414466120105587652014-10-06T13:29:21.322+02:002014-10-06T13:29:21.322+02:00Res home res, allà on hi hagi les cireres picota q...Res home res, allà on hi hagi les cireres picota que es treguin les altres :PAnonymousnoreply@blogger.com