"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fusterdilluns, 14 de febrer de 2011

Com una pera en un tabac


I més devanit que un gínjol. I agraït d'Agres, i més pagat que seso... Així m'he sentit --i més encara-- quan he vist que l'honorabilíssim jurat dels 2ns Premis Blocs de les Comarques Centrals ha tingut a bé incloure aquesta Línia de Wallace entre els tres finalistes de la categoria mediambiental... Un vertader honor i un privilegi, i no faig broma: m'ha fet moltíssima il·lusió, de veres. Arribar fins ací és, per a mi, un autèntic premi, i no puc per més que donar-los les gràcies, als membres del jurat, com també a totes les persones que van votar aquest blog per a que poguera aplegar a aquesta fase. Gràcies també als companys de El Penjoll, que tenen la culpa de tot i es mereixen tot el que els passe i potser més. I felicitacions als blogs finalistes en totes les categories. Tots i totes teniu un plis plai (de Pastor) pagat quan vingueu a Alcoi.

La mala notícia (per a mi): el dissabte 19 estaré per terres d'Eivissa, i em resultarà per tant impossible gaudir en directe del magne esdeveniment que han organitzat el mateix Penjoll i La Garrofera... Em sap molt greu faltar, perquè la veritat és que abelleix i, amb el programa previst, la cosa promet, i molt. I em sap mal també no poder saludar a amics i coneguts als que fa molt de temps que no veig, i desvirtualitzar-ne a d'altres als què seguisc quotidianament en els seus blogs. Si vosaltres podeu, no us ho perdeu: a les sis de la vesprada, a la Casa de Cultura de l'Alcúdia de Crespins. Jo, de l'illa estant --que tampoc està gens malament, cada cosa com siga-- pensaré en vosaltres. Perquè no estaré present en cos, però de ben cert que ho estaré en ànima (de cànter) i esperit (de vi).


*Al meu poble, 'estar com una pera en un tabac' vol dir trobar-se molt a gust. De res.

8 comentaris:

 1. enhorabona!!!

  (i gràcies per la nota al peu)

  ResponElimina
 2. El teu és un bloc molt interessant.
  Enhorabona.

  ResponElimina
 3. Moltíssimes gràcies, imma i Judith. I moltes gràcies també per deixar-vos caure per ací...

  ResponElimina
 4. És que el bloc s'ho mereix, des que l'he descobert, no me'n perdo cap entrada. Felicitats!

  ResponElimina
 5. Què no t'ho mereixes? vinga home... :)

  Enhorabona!!

  Besets

  ResponElimina
 6. Moltes gràcies, Màrius! Ja saps que em tens també entre els visitants habituals del teu (en el què, ara que pense, tinc pendent encara deixar-te una felicitació pel llibre... quin cabet el meu, ara després m'hi passe). Salut!

  ResponElimina
 7. Senyoreta, el millor premi de tots és veure-vos per ací de tant en tant. I també seguir llegint-te, no cal dir-ho ;) Moltíssimes gràcies!

  ResponElimina
 8. Bon dia i bona hora,

  enhorabona que us hagin agraït la feina que feu. Alcoi sempre serà Catalunya Sud.

  Salut.

  ResponElimina