"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 11 de setembre del 2015

Tres-cents u



Amb el desig, sincer i compartit, de que el Tres-cents dos siga, alhora i sobretot, l'any Primer d'una nova història per a Catalunya --i també, estic convençut, per a nosaltres els valencians. Des del sud, bona Diada i via lliure!








16 comentaris:

  1. He vist les fotos de la Meridiana. Són incontestables, senzillament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, Vicicle: unes imatges meridianament clares, com diu l'amic Manel. Però ja saps que ells, des de la Meseta, les contestaran, per bé que em tem que serà --de nou-- amb els no-arguments que solen fer servir per al cas. Supose que algú, algun dia, se n'adonarà de l'immens error que han comés... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  2. Com bé dius, desig sincer i compartir.

    Aferradetes mallorquines! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que Catalunya, país germà, puga decidir lliurement i democràticament el seu futur. I que algun també nosaltres puguem escollir el nostre camí. Tot està per fer i tot és possible... Una abraçada, lluna!

      Elimina
  3. M'ha fet gràcia el teu títol. Semblava que si se'ns escapaven els 300, ja fèiem tard. I no. No fem tard, insistirem fins aconseguir-ho.

    Gràcies pel teu recolzament i agermanament... ens retrobarem en una altra etapa històrica. Segur!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mai no es fa tard, Carme. Però l'hora és ara, estic convençut: aviat començareu un altre compte, des del primer dia. I nosaltres, anirem fent camí... Una abraçada i endavant!

      Elimina
  4. Espero que us anem per davant, que encara heu de fer canvi de mentalitat. Però us estarem esperant! Amb el que hem viscut avui ho tenim encara molt més clar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vull creure que si, XeXu, i per això seguim lluitant. Tard o d'hora, els valencians i valencianes conscients i orgullosos han de veure que hi ha un camí que no té sortida si volem seguir existint com a poble, i que front a ell s'obrin altres vies que fins fa poc --i fins i tot al nord del Sénia-- eren pràcticament inimaginables. Endavant i moltes gràcies!

      Elimina
  5. Vols dir que no hi eres? Crec que em va semblar veure't. Si més no, la teva presència es va notar ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Màrius :) Llàstima no haver pogut estar --tampoc enguany-- físicament a la Meridiana, però com molts altres companys i companyes, vam estar fent-vos costat. Via lliure!

      Elimina
  6. jo crec que com diu la CUP .....hem d'avançar cap els Països Catalans ! amunt i força!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també ho crec, Elfree: crec en un país de països, units en allò essencial però diversos en els seus trets i peculiaritats, que decidisquen lliurement unir-se en peu d'igualtat per poder avançar junts. Fem camí, endavant i una abraçada!

      Elimina
  7. Les coses sembla que estan canviant. Vull que deixi de semblar-ho per a poder-ho afirmar amb contundència. Nosaltres hi posem el coll, però renoi, com costa! Gràcies pel teu suport!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic convençut que si, Laura: les coses estan canviant, i ben prompte encara canviaran més. No serà fàcil --tampoc no ho ha estat fins ara-- però està a tocar... Tot el suport, doncs, i endavant sempre!

      Elimina
  8. Els que vàrem perdre les llibertats a Almansa fa 308 anys i els que les vàrem perdre a Barcelona en fa 301, ens retrobarem aviat. Com una associació de Repúbliques independents i lliures.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el desig, xavier. No serà un camí fàcil ni curt, però tard o d'hora l'hem de recórrer; de fet, estic convençut que, també al País Valencià, ja hem començat a fer-ho... Salut i una abraçada!

      Elimina