"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimecres, 31 d’octubre del 2012

Més moral


Imatge de la web del C.E. Alcoià

No pot dir-se que el pas per la Segona Divisió, la temporada passada, ens anara massa bé. Enguany, de tornada a la Segona B, sembla que les coses van bastant millor: encara queda molta lliga, però pel moment van sis victòries consecutives, classificats en llocs de promoció i, a més, jugant bé al futbol. I d'ací una estoneta, a guanyar-li al Real Madrid en la Copa i amargar-li el sopar al Mourinho i companyia. L'únic que em sap greu és que, en arribar a les semifinals, haurem d'eliminar també al Barça; però d'això ja em preocuparé quan toque.




Edició de l'ABC del 6 de febrer de 1951.
Conste que no serà la primera volta que li guanyem...

6 comentaris:

  1. Bé, almenys li vau clavar un golet al Mandril i el vau tenir bona estona arraconat! Llàstima del resultat final... però, i un miracle al Bernabeu?

    ResponElimina
  2. Mira, al final es va imposar la lògica, encara que el Madrid no va merèixer tant per al poc que va fer. Però encara ens queda bona cosa de moral per a la tornada ;)

    En tot cas, va ser divertit. I hui m'he curat del tot el disgust fent els primers esclata-sangs de la temporada...

    ResponElimina
  3. avui va de futbol? es lo de pilota en un camp de gespa, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ara podria dir-te que no, que és una cosa molt més èpica, i David contra Goliath i tot això i allò... però crec que m'agafaria risa. Així que sí, és lo de la pilota ;) Salut!

      Elimina