"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 27 de juny del 2014

Tràfecs




No tot han estat cabòries i quefers, aquestes darreres i atrafegades setmanes. Malgrat feines, sequeres, presses i maldecaps, encara s'ha pogut espigolar alguna estona tranquil·la per passar-la amb amics, muntanyes, llibres i cireres. Pot semblar poca cosa, tot plegat; però sobre un fons majoritàriament gris --gris cirereta, potser?-- tota pinzellada de color destaca especialment i és especialment benvinguda. Així que avui he decidit quedar-me amb una d'aquestes pinzellades, potser la millor de totes: la meua filla petita va complir, fa uns dies, tretze esplèndids i lluminosos anys. I com que és divendres, i va haver un temps que els divendres, en aquest blog, s'hi parlava de cançons, li he demanat que hui en triara ella una. Va per ella, doncs (per molts anys, Teresa!); i per vosaltres, tal i com fèiem en aquells temps en que hi havia temps, bon cap de setmana!





Per si no els coneguéreu encara: Karra-ska'l és un jove grup de gent d'Alfafara i Agres (el Comtat), que com podeu comprovar sonen molt bé --amb un directe molt divertit, diu Teresa-- i del qual segur que sentireu a parlar més prompte que tard; si voleu saber un poc més d'ells, podeu fer una ullada a aquesta entrevista a Sons de Xaloc.


6 comentaris:

  1. Felicitats a la teua filla, i a tu com a pare. Ara miraré el vídeo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, novesflors, també de part seua. Açò d'acompanyar a les filles als concerts és el que té ;)

      Elimina
  2. Quina casualitat! Teresa es diu una de les dones que més han influït en la meua vida.

    Vicent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre m'ha agradat aquest nom, Vicent. I no negaré que l'Ovidi té alguna cosa a veure... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  3. Respostes
    1. No sé jo què dir-te, pons... Tindria coses bones, sense dubte; però això de tornar a preocupar-se per l'acne, quina peresa ;)

      Elimina