dimecres, 12 de gener del 2011

Un èxit col·lectiu

És la gran virtut, el tret distintiu, el segell que identifica i singularitza l’estil d’aquest Barça. Els èxits i els reconeixements individuals són importants, indubtablement merescuts. Però tothom sap que sense tot el treball col·lectiu que hi ha darrere, sense el suport i la solidaritat de tot l’equip i, si m’ho permeteu, de tots aquells que duem al cor el blau i el grana i els sentim com a propis, res de tot açò estaria passant. Ben diferent del que succeeix amb altres equips, on allò que prima, més o menys dissimuladament, és la glorificació del personalisme, les enveges entre companys, l'egoisme i la impertinència...

Per tot això, no tenim més remei que rendir-nos, una vegada més, a l’evidència, i felicitar a qui de nou té, ara mateix, la sort i la responsabilitat de passejar el sentiment barcelonista, i els valors que l'identifiquen, per tot el món. I dir, amb orgull gens dissimulat, amb l’emoció que pertoca: Piqué, eres gran! Ens alegrem molt, molta sort amb Shakira, tots els barcelonistes –o una part important d’ells— estem amb tu. Per al que faça falta, de fet.


4 comentaris:

  1. Un company de la feina estava tan content i emocionat com tu. M'agradaria veure-ho així la veritat, però que vols que et diga, a mi només m'entren ganes d'enganxar a la Shakira pel monyo i deixar-la calba :P

    ResponElimina
  2. m'encanta l'escrit!!!
    I m'encanta el teu sentiment blaugrana, hi ha que estar per a tot, di que si! :)

    ResponElimina
  3. Vols dir que, si cal, us pot als blau-grana demanar-vos que li feu un cop de mà amb aquesta dona impressionant, no?

    L'entrada m'ha semblat divertidíssima ;)
    La Fada

    ResponElimina
  4. Si, em sembla --pel que he sentit dir també per ací--- que vist des de la part femenina la cosa canvia... A mi, ja ho veus, només em mou l'amor als meus colors, i si Piquè està content, jo content també ;)

    Gràcies, Maria! Ni més ni menys: a les dures, i a les madures, que tot el camp siga un clam...

    Clar que si, Fada. Que segurament no caldrà, però allò important és el gest, per si de cas; i, sobretot, que l'equip i els aficionats estiguem units en aquests moments.


    I això no és tot: quan pense en el que cobren els jugadors, sent quasi la mateixa alegria que si ho cobrara jo mateix... ;) Gràcies, salut (i, evidentment, visca el Barça!)

    ResponElimina