"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 19 d’agost del 2013

Emprenedors




-Si, al principi semblava una bogeria, però a poc a poc hem anat obrint-nos camí en el sector, i ara The Yellow Hats-Serveis Turístics Integrals està consolidada i en fase d'expansió.

-I concretament, quins serveis són els que ofereix la vostra empresa?

-Realment, tot parteix d'una idea molt senzilla: els turistes que ens visiten volen tindre un record tangible dels dies que passen entre nosaltres, per poder mostrar-lo als seus veïns i familiars quan retornen als seus països d'origen; però alhora, no els agrada gens haver de caminar, fer cues interminables ni passar calor mentre fan recorreguts turístics admirant museus, edificis i monuments. I ací és on entrem nosaltres: mentre ells s'estan còmodament asseguts en una terrassa fent-se cerveses, els especialistes de The Yellow Hats fan l'itinerari turístic que ells ens indiquen, amb tot el que ells farien: milers de fotografies, preguntes absurdes als guies, queixes permanents sobre la brutícia dels carrers i el poc civisme dels indígenes... Tenim opcions per a totes les necessitats, i a preus realment competitius.

-No hi ha dubte que es tracta d'una proposta original i molt interessant i, a la vista dels resultats, sembla que els clients també ho consideren així. Quines són, doncs, les perspectives de futur per al vostre negoci?

-Bé, ara mateix ja treballem en una dotzena de ciutats del país, però estem valorant la possibilitat d'obrir-nos a altres camps, sense abandonar la idea central de la nostra empresa. El nostre personal està capacitat per substituir turistes en qualsevol de les seues activitats habituals: rostir-se en una platja, anar de compres, vestir-se com pallassos, fer esports d'aventura... Fins i tot estem enllestint un paquet especial dirigit a parelles (l'anomenem "Vacances romàntiques... de debò!"), gràcies al qual el fet d'odiar a la seua parella ja no serà un inconvenient per a passar unes vacances inoblidables: només ha de dir-nos què és el que no suporta fer, amb ell o ella, i nosaltres ho fem per vostè...



Per a la proposta de Carme, que en agost ens torna a suggerir un relat conjunt.






14 comentaris:

  1. Caram tu, realment és una idea que no existeix en el mercat, i aquesta és la primera pedra per un bon negoci! Així que jo de tu m'ho pensaria...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho descarte, XeXu, que mai no se sap ;) Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Si és que de vegades fer de turista és molt cansat, Sílvia... I encara després, quan tornes a casa, sempre hi ha algú que et dirà: "com? i no heu fet tal? Doncs vos heu perdut el millor..." ;) Moltes gràcies!

      Elimina
  3. Un aplaudiment, Alfred, m'ha semblat molt, molt divertit i qui sap si té raó en XeXu i és una primera pedra... :DDD

    He, he, he... hi ha opcions que són genials... que algú es torri a la platja per tu... o et substitueixi d'acompanyat de la teva parella, és genial... crec que ho hauràs de patentar... :DDD sinó et prendran la idea.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Carme! Em sembla que quan els dic a les meues filles que anem a fer una caminada per la muntanya, contractarien gustosament els serveis de The Yellow Hats; ara, jo tampoc no m'estaria de buscar-los quan es tracta d'anar a tombar-se a la platja... ;) Salut i una abraçada!

      Elimina
  4. molt divertit!!
    quant de temps sense passar per ací, senyor!
    sóc maria, antiga coralet, i ara torne a ser bloguera!! ;)

    besets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina alegria, maria! Content de veure't per ací de nou (ja t'he vist piular des de les Açores... Segueixes per allí?).

      No t'ho creuràs, però camí de Sant Miquel de Cuixà vaig pensar en tu: el poble on està el monestir se'n diu... Codalet ;) Salut i una abraçada!

      Elimina
  5. No sé si funcionarà. Al final, s'avorriran de fer-se cervesses!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho tenim previst, Jesús: si això passa, disposem d'una 'opció sangria' que està donant molt bons resultats ;) Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  6. Molt bona la idea. Està previst afegir paella de pot a les 7 de la tarda?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, Rafel, és un servei que se sol·licita molt sovint, tot i que no sempre és de pot: hi ha qui s'estima més la paella en pizza ;) Salut i moltes gràcies!

      Elimina