"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 18 de gener del 2021

La negacionista (relats conjunts)

 


--Pe... però... Açò és increïble, no ho puc entendre! Què no em veus? Mira'm: les dents, les orelles, la cua... Toca'm, vinga! Ho veus? Un llop de dalt a baix, com ha de ser! Com pots tindre la barra de dir que no existisc?

--No, si reconec que, com a semblar-ho, si que sembla que sigues real, però això encara em convenç més; simplement, t'ho torne a repetir, jo no crec en els llops. Crec que sou un invent del govern, els mitjans corruptes i les multinacionals farmacèutiques per a manipular-nos i fer de nosaltres el que vulguen. Però no ho aconseguiran, perquè alguns hem despertat i ja no ens xuplem el dit... I mira, no sé com ho hauran fet per a que fins i tot a mi em parega que realment hi eres ara ací: segur que ens posen alguna cosa en el menjar, o serà per tot el que ens llancen damunt amb això dels chemtrails; potser és el 5G aquell, o qualsevol altra cosa que no volen que se sàpiga. Ara, siga el que siga, la veritat és que és efectiu; fins i tot m'ha fet l'efecte, tal qual, que m'acabes de fotre un mos...


La meua proposta, totalment fictícia, per als relats conjunts. I si, jo també crec que la cosa no acabarà bé per a la Caputxeta conspiranoica; almenys, aquesta, no posa en perill a ningú més.



14 comentaris:

  1. Les conspiracions no poden acabar mai bé, en que no posin en perill a ningú més.
    M'has tret una rialla. Molt bo!

    Aferradetes, Alfred.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, lluna. La gent conspiranoica fa molta por, la veritat, i més amb les facilitats que hi ha ara per escampar barbaritats a tort i a dret amb les xarxes socials; abans, almenys, amb canviar de bar ja te'n desfeies, ara costa un poc més...Salut i abraçada!

      Elimina
  2. Morirà devorada... però convençuda.

    Molt bo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entrect de fanàtica, boccato di... lupo ;) Moltes gràcies, salut!

      Elimina
  3. Boníssim!!! Molt ben trobat.
    Devorada per un llop inexistent.
    Em sembla que els negacionistes i conspiranoics són tan obsessius amb les seves creences, que no es deixen convèncer ni amb les queixalades....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és, Carme, i aquest és el perill... Ja se sap, però, que els llops són poc de llargues discussions metafísiques; potser n'hauriem d'aprendre (sense arribat a la queixalada, per suposat; amb ignorar-los potser ja n'hi ha prou...). Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  4. Ha escoltat tantes vegades "Que ve el llop !, que ve el llop!" ...que quan a arribat , no s'ho creu....fins que la mossegui de veres !
    Salut :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No està gens mal vist, artur: en el fons, pot ser que part de la culpa d'algunes conspiracions siga, com tu dius, que ens han enganyat tantes voltes que n'hi ha qui al final li costa creure's la realitat. Esperit crític, sempre; i, en última instància, un bon mos... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  5. Ostes, sembla un relat extret directament de twitter! Que ben trobada la paròdia. I que trist que hi hagi gent fent aquest discurs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és, XeXu: malauradament, n'hi ha moltes fonts d'inspiració, només cal fer una ullada a les xarxes socials. Però no queda cap altra opció que seguir confiant en la intel·ligència humana, encara que de vegades es faça molt difícil... Moltes gràcies, salut (i força)

      Elimina
  6. Molts negacionistes s'han emportat una bona trumpada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poca ha sigut per al que es mereixien, xavier, i a punt han estat de donar un bon ensurt, però ja va bé. A veure ara per on eixiran... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  7. Segur que, mentre el llop se l'anava cruspint la caputxeta estava escoltant, de fons, alguna cançó de Miguel Bosè!!

    Molt, molt bo!!

    Estic llegint uns relats molt bons per aquesta imatge! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Assumpta. Crec que has trobat la banda sonora escaient :) Salut i abraçada!

      Elimina