"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fusterdimarts, 18 de desembre de 2012

Petits paisatges(Regirant l'arxiu i triant imatges per a il·lustrar una exposició sobre Mariola i la Font Roja. No he pogut evitar pensar-hi...)

7 comentaris:

 1. Que bonic, Pep! La connexió mental, i emotiva, les dues indissolubles, entre terra i poesia! Els formiguers ens duen al cap el cal·ligrama de Salvat. I quan Salvat ideà aquest cal·ligrama, als/a les amants de la seua poesia ens canvià per sempre més la mirada sobre els formiguers.
  Una abraçada d'admiradora.

  ResponElimina
 2. A mi també m'agrada molt aquest haiku fet cal·ligrama que ens port a l'observació i el reconeixement d'una petitesa que, com tantes altres, teníem oblidada.

  ResponElimina
 3. Preciós, el petit paisatge i l'acompanyament del cal·ligrama!

  ResponElimina
 4. Infinites possibilitats de mostrar la bellesa.
  Gràcies per compartir-ho!

  Aferrades.

  ResponElimina
 5. Ja he fet servir altres voltes aquesta cita de Humboldt, però deixeu-me que ho faça de nou: l'espectacle de la natura no seria complet si no consideràrem com es reflecteix en el pensament i en la imaginació disposada a les emocions poètiques.

  Moltes gràcies pels vostres comentaris!

  ResponElimina
 6. Quina foto tan bona. És ben curiosa! Com curioses són les connexions i associacions que la nostra ment pot arribar a fer en els moments més inesperats!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Feia l'efecte d'estar sobrevolant una zona volcànica, porquet. I encara sort que la ment, de tant en tant, decideix no fer-nos cas i anar a la seua... ;) Salut i moltes gràcies!

   Elimina