"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dijous, 27 de gener del 2022

Dotze


La veritat és que l’altre dia, que és quan realment els va complir, no vaig reparar en l'efemèride, ni tampoc tenia jo llavors ni el cap ni el cor per a aquestes coses. Però la vida segueix, com se sol dir, i m’ha semblat que pagava la pena deixar-ne constància escrita, perquè si aquell 24 de gener de 2010 algú m'haguera dit que la línia arribaria fins ací, crec que m'haguera costat molt creure-m'ho. Dotze anys, doncs, fa que tot açò va començar, i no negaré que estic content d'haver-los assolit, i de fer-ho havent recuperat, a més a més, un ritme que s'acosta als dels millors temps. Però sobretot, d'allò que més m'alegre és d'haver pogut comptar, tots aquests anys, amb la vostra companyia, sense la qual res de tot açò tindria cap sentit i per la qual vos estic immensament agraït. I a més, el dotze és un d'aquells números amb una bona càrrega simbòlica, ja sabeu: els mesos de l'any, els apòstols de Crist, una dotzena d'ous... i els paquets estàndard de no poques marques de cervesa. Passeu i agafeu-ne una si vos ve de gust, ja n'he posat alguna dotzena més a refrescar... 





8 comentaris:

  1. Enhorabona pels 12 anys! De fet no ens imaginàvem cap de nosaltres la volada que això dels blogs arribaria a agafar en uns determinats moments, ni tampoc la durada dels que anem resistint.

    Moltes gràcies a tu també per haver continuat fins aquí, ja que així hem pogut gaudir de la teva companyia i de les teves entrades, ben diverses. De totes i cadascuna d'elles hem après coses i totes són boniques i interessants.

    Per molts anys i per molts posts encara!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu, Carme, per haver estat sempre ací tots aquests anys i per totes les complicitats compartides en aquest món dels blogs i dels/de les blogaires, tan curiós com apassionant... Si que comencem a semblar un poc la resistència, però la veritat és que tot i que vaig movent-me també per altres xarxes socials, no he trobat en cap d'elles allò que em dona el blog; i és cert que mai no se sap i que la línia ha estat més d'una volta més allà que ací, però pel moment ací seguirem, tractant de parlar de tantes coses boniques i interessants que tenim a l'abast, afortunadament... Una abraçada i moltes gràcies!

      Elimina
  2. Ja saps que la cervesa a mi no em diu res... però moltes gràcies per aquests dotze anys d'entrades ben interessants.
    Felicitats i a per molts més!.

    Aferradetes, Pep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja me'n faig càrrec jo de la cervesa, Paula; per a tu t'he deixat uns bombonets, i unes "quelitas" ;) Moltíssimes gràcies a tu, per estar sempre ací, i per tanta bellesa com comparteixen en el teu raconet imprescindible. Endavant i abraçada gran!

      Elimina
  3. Respostes
    1. Moltes gràcies, Xavier :) Haver-vos conegut i haver compartit aquest viatge, ni que siga virtualment (es diu així?), és sense cap dubte el millor d'haver decidit fer-lo. Salut i abraçada!

      Elimina
  4. 12 anys, ja? Per molts anys, doncs! Et veig en millor forma que mai, ara soc jo qui no puc seguir el ritme!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dotze anys, ja, XeXu, i sembla, com diu el tòpic, que va ser ahir... Ja saps que han hagut èpoques en que se'm feia molt difícil trobar temps (i cap) per alimentar aquest monstre, però darrerament la cosa va millor i es nota en el ritme (no tant en els continguts, que segueixen tenint el mateix trellat que sempre ;) Moltes gràcies, company, per estar ahí des de fa tant de temps, i una abraçada des del Sud.

      Elimina