"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimecres, 29 d’abril del 2015

Que sone



De "Com sona l'ESO" ja vaig dir alguna cosa l'any passat, quan la meua filla major hi va participar en l'edició que va tindre lloc a Torroella de Montgrí. Enguany, ha estat la petita --és un dir-- qui li ha pres el relleu; i com que en aquesta ocasió la Trobada es feia a Xàbia, que ens queda relativament a prop, divendres passat vam treure temps d'on vam poder per deixar-nos-hi caure, amb el mateix resultat que en ocasions anteriors: per a ella, una experiència --estic segur-- que no oblidarà mai. Per a nosaltres, un autèntic goig veure en directe l'esplèndid resultat final, que enguany es dedicava, a través de les cançons dels Beatles, als esdeveniments històrics que van marcar la dècada de 1960. I tot l'agraïment, com sempre, a la gent que, amb el seu esforç i entusiasme, ho fa possible. Que sone, i que seguisca sonant per molts anys.






3 comentaris:

  1. I tant!!! Que soni, que soni, que fa molta il·lusió...

    ResponElimina
  2. i tant emoció a raig .....que bonic !

    ResponElimina
  3. Fa només tres anys que ho conec --quan va començar a anar la meua filla major-- i no deixa de sorprendre'm: moure més de mil xics i xiques (i més a aquesta edat) i aconseguir que s'hi impliquen d'aquesta forma diu molt de tota la gent que ho fa possible. I reconec que enguany, amb els Beatles, m'han arribat especialment al coret ;) Salut i moltes gràcies!

    ResponElimina