"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 11 de març del 2022

Nous veïns


No puc dir que trobar-lo haja estat una sorpresa, perquè si fins no fa molt el bosc del Carrascar de la Font Roja representava l'únic reducte conegut del picot garser gros al migjorn valencià, la seua presència a les arbredes de la vall del riu d'Alcoi va començar a detectar-se fa uns pocs anys. Des de llavors, i almenys en aparença, la seua població ha d'haver anat creixent, i d'un temps ençà, ja siga amb el seu vol característic o bé deixant-se veure fugaçment entre els cimals dels xops i els àlbers, la seua presència  ha esdevingut habitual en les meues passejades d'horabaixa a prop de casa. Va creixent, doncs, la llista de veïns interessants i agradables, i ja sabeu que a mi, aquestes coses, sempre m'alegren. I no estan els temps com per deixar-ne passar cap, d'alegria, per modesta i intranscendent que puga ser. Bon cap de setmana!







8 comentaris:

  1. Sembla que van vestits de gala. Què macos són!.
    Ben cert, ens hem de nodrir d'alegries per petites que siguin.

    Aferradetes, Pep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'ho semblen, Paula. La combinació de colors és senzilla, però queda molt elegant; de gala, com tu dius ;) I que no ens falten mai les alegries, ni la capacitat per espigolar-les allà on siga que apareguen... Abraçada i moltes gràcies!

      Elimina
  2. Sí que és bonic i amb el bec ben afilat!
    Quin gust tindre eixos veïns ;)
    Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir, Llum. Pels veïns en si, i per tot el que significa que hi troben un lloc escaient per a viure, més encara quan no fa tant el nostre riu era de tot menys un riu... Encara queda molt per fer, però tan de bo que siguem capaços de mantindre el camí encetat, i que açò siga només el principi. braçada i fins prompte, espere.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Ben a prop els tens, Jordi. Ara, ves alerta, que jo tinc les cervicals ja un poc tocades de tant anar mirant amunt ;) Salut i abraçada!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Molt, Carme. Un esguit de color i de vida sobre el gris :) Abraçada i moltes gràcies!

      Elimina