"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 1 d’abril del 2022

Trampa per a bocamolls (Ref. 0532)

Enginyós dispositiu especialment dissenyat per a capturar, atordir o desactivar bocamolls, dotors, saberuts i cunyats en general. Sota l'aparença d'una decorativa i inofensiva obra d'art de Paul Klee, s'amaga un sofisticat mecanisme electrònic programat per activar-se automàticament en escoltar frases com "a qualsevol cosa li diuen art, ara", "això ho pinta una criatura i fins i tot molt millor" o "una calavera, això? vinga, va, no fotes". Un cop activat, el mecanisme dispara un potent dard anestèsic que deixa fora de combat a l'element en qüestió durant un període garantit de sis a dotze hores, suficient per a poder gaudir d'un dinar, sopar o sobretaula tranquils i sense ensurts parlant de temes normals amb gent raonable. Disponible també en els models "Joan Miró", "Kandinsky" o "Antoni Tàpies". Tres anys de garantia, satisfacció assegurada o es reemborsarà.




La meua proposta (o el que siga) per als "relats conjunts" de març. Oferta de llançament: s'hi acompanya d'un joc de dotze dards anestèsics suplementaris, carregador universal amb cable USB, i una cistella de transport de grandària escaient per a casos pertinaços, homologada per les normes més exigents de benestar animal. Ah, i enviament gratuït per a clients Prime.





12 comentaris:

  1. Em sembla que has aconseguit un bon enginy i que te'l demanaran força ! hehehe
    Salut ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, artur :) Potser cal deixar ja la resistència passiva i cal passar a l'acció. I no solament amb l'art: si la cosa funciona, podria obrir-se un ampli ventall de possibilitats davant negacionistes del virus, experts en vulcanologia o especialistes en història eslava, posem per cas; tot és trobar en cada cas l'esquer més adequat ;) Salut i abraçada!

      Elimina
  2. 😂🤣😂🤣😂🤣 Que enginyós i que divertit!
    Segur que tindrà èxit. Molt èxit. Te'l prendran d les mans.
    Només té un problema: que si té tant èxit, pot estar mitja humanitat adormida dotze hores permanentment…. He, he, he….

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre que la mitja humanitat que estiga adormida siga l'adequada, no veig cap problema, Carme: quina pau, per unes hores, per a l'altra meitat ;) Abraçada i moltes gràcies!

      Elimina
  3. La versió Miró sempre serà més amable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt més alegre, sense dubte. I agranar cap a casa tampoc està malament ;) Moltes gràcies, xavier!

      Elimina
  4. Molt bo!!

    Per cert, fas descompte per compres a l'engròs? :-DD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Mac. Per a grans comandes, estic en converses amb un tal Tomàs Diaz Ayuso, m'han parlat molt bé d'ell i sembla que la cosa se li dóna bé; ja es passe el contacte, si això ;) Salut i abraçada!

      Elimina
  5. Què bo!.
    Pren nota, apunta'm a l'oferta de llançament!🤭😂

    Aferradetes, Pep.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes grpacies, Paula :) No patisques que te'n reserve un de cada: convé anar canviant de tant en tant per a que els bocamolls no s'habituen, si no es tornen mansos i ja no funciona igual de bé ;) Salut i abraçada!

      Elimina
  6. Ostres, està disponible per a cunyats que es dediquin a fer el saberut sobre altre tipus de temes que no siguin l'art? O no només? El necessito ja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot és qüestió de parlar-ho, Sergi, som una empresa jove i oberta a noves propostes ;) Algun camp d'acció en particular? Ens consulten molt si tenim alguna cosa disponible sobre futbol, pandèmies i com s'ha de rostir la carn en un dinar familiar... Salut i moltes gràcies!

      Elimina