"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 1 d’agost del 2014

Vacances, només




Hi ha allò del descans --posem que merescut-- i les "pauses higièniques" que deia Fuster, com hi ha els plans encara per fer i d'altres per no fer, i projectes que fa mesos que van traient el cap i els vindrà bé aquest parèntesi per fer-ne una pensada i veure si es concreten. I apagar el mòbil, els pantalons curts i les ganes de dormir sense fer cas al despertador, i els llibres que abelleix llegir, i un cert regust amarg pels companys què, en tornar, ja no hi seran... Hi ha sempre l'opció d'adornar-ho molt o poc, i jo --ja em coneixeu-- sóc més del primer que del segon. Però al remat, quasi tot es pot resumir en unes poques paraules, i hui és això el que faré: estic de vacances. I a fe que, siga com siga, les he d'aprofitar. Bon cap de setmana, i bon estiu!


14 comentaris:

  1. Alfred, bones i merescudes vacances. Ens veiem pel setembre.
    Una abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Mercè! Segur que ens veurem. Bon estiu i una abraçada!

      Elimina
  2. Bon cap de setmana i Bon Estiu i que a la teua tornada et trobes, ens trobem amb un món una miqueta més habitable, parle de Palestina, Israel, Ucraïna, els països africans, etc. De les catàstrofes naturals ni que parlar-ne, ja ens venen soles.

    Una abraçada i fins la teua tornada

    Vicent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tan de bo siga així, Vicent. Una abraçada i moltes gràcies!

      Elimina
  3. Respostes
    1. Moltes gràcies i bon estiu també per tu, Carme. Una abraçada i endavant!

      Elimina
  4. Descansa, dorm, llegeix...i ens llegim a la tornada!

    :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que si, cantireta; pel moment, he tornat a obrir un llibre (d'aquells d'abans, sense pantalla ni res), que feia temps que no... ;) Una abraçada i bon estiu!

      Elimina
  5. Doncs, bones vacances a la teua particular línia :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, company! Farem per carregar piles, que la tardor serà llarga i feixuga. Salut i una abraçada!

      Elimina
  6. I tant que s'ha d'aprofitar, i tampoc no cal fer grans coses, només gaudir d'allò que vingui de gust fer. Alguna muntanyeta prevista? Jo sí, que els castells no em deixen fer res darrerament!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni més ni menys, XeXu. Espere que pugues fer aviat tantes muntanyes com calguen (i que ens ho contes, clar). Jo ho tinc complicat per sortir aquest estiu amb els embolics familiars, però no ho descarte. Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  7. però vacances de bloc, no? no?!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mitges vacances només, pons; o siga, que un poc sobre la marxa; o siga, que si fa no fa com quasi sempre, vaja... Salut i bon estiu!

      Elimina