"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 25 de maig del 2015

D'aci endavant

Sense temps --ja veieu com va la cosa, darrerament-- per posar per escrit tot el que em passa pel cap i pel cor des d'ahir a la nit, i menys encara per a aventurar anàlisis, valoracions, matisacions o pronòstics. Però reconeixent el caràcter de dietari virtual que, d'alguna forma, sempre han tingut aquestes planes, i encara que siga només a aquests efectes, no puc estar-me de deixar-ne testimoni: queda, bé que ho sabem, molt de camí per recórrer i molta faena per fer; però hui, vint-i-cinc de maig de dos mil quinze, és, també per a mi, un dia que val la pena recordar. Després del teu silenci estricte, camines decididament...









12 comentaris:

  1. I tant que sí, és un dia per a recordar!!
    No saps que contenta n'estic!!

    Una aferradeta ben forta, Pep!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alhora que anava seguint els d'ací, anava mirant també, amb il·lusió, els resultats a les Illes, lluna: un gran dia, una gran oportunitat que no podem deixar passar. Una abraçada forta i endavant!

      Elimina
  2. Em sembla increïble, País Valencià i ses Illes esteu reaccionant! Seguiu-nos i serem imparables. M'alegra especialment que estigueu eliminant la màfia dels vostres consistoris.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ha estat fàcil, i queda encara molt per netejar, XeXu; però el primer pas ja està fet. Hi ha moltes coses remarcables del que ha passat aquest diumenge al País Valencià; però que València tinga, amb tota probabilitat, un alcalde de Compromís, només puc qualificar-ho com a històric... El camí tot just comença i no serà gens fàcil, però de ganes no ens en falten. Salut i una abraçada!

      Elimina
  3. Moltes moltes felicitats!
    Ja era hora, a veure si s'enceta una nova etapa amb perspectives engrescadores.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Som molts els que ho creiem així, Màrius. Fa ja molts anys que ho dic: només que puguem deixar d'esmerçar esforços en defensar obvietats i els dediquem a avançar, aquest País pot canviar molt i molt profundament. Pel moment, en tot cas, cal anar pas a pas. I en això estarem... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  4. Començava a sospitar que si sempre guanyava el PP era perquè tots els valencians estaveu implicats en les trames de corrupció. Però veig que no, algun hi ha que no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veus que no, pons. I encara et diré més: segur que et xocarà, però hi ha molts valencians que no mengem paella tots els dies, només de tant en tant... Per cert, això que diuen que mos la voleu furtar no és cert, veritat? Perquè per ahí si que no passem... ;) Salut i endavant!

      Elimina
  5. Ha estat la millor alegria de la jornada. L'esperança d'acabar amb la dreta reaccionària al País Valencià i a les Illes.
    Ens agrada molt més "Al Tall" que el Caloret.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperança és la paraula, xavier. Són molts anys resistint, des de molts fronts, l'expoli, les amenaces i els despropòsits. Només hem fet un primer pas, però hi ha camí per fer, i saben que el farem...

      On vas a parar, Al Tall sense cap dubte. Però les imatges de Rita la nit de diumenge, impagables... Moltes gràcies, salut i endavant, company!

      Elimina
  6. Respostes
    1. Ho estem, novesflors. I encara ho estarem més, n'estic convençut. Salut i moltes gràcies!

      Elimina