"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 19 d’abril del 2013

Festa




Oficialment no començaran fins demà al capvespre, quan ens ajuntarem a la Plaça per cantar l'himne i a les filaes es soparà la tradicional i imprescindible olleta de músic. Però qui no té la vespra no té la festa, i si no passa res hui tindrem com a bestreta els Obrint Pas, i una volteta pel centre per fer-se el primer plis-plai i veure l'ambient. Quant a les festes pròpiament dites, jo les viuré, un any més, com a espectador i només a temps parcial, perquè tot i que les han avançades un dia respecte al sacrosant calendari tradicional --les Entrades, que havien de ser el dia 22, han passat a diumenge-- dilluns i dimarts treballe. Però festes són festes, i d'una forma o d'una altra farem per aprofitar-les tant com es puga: són Moros i Cristians que el cafè fa germans, cantava l'Ovidi, i si vos vinguera de gust, per allà estarem. En tot cas, amb festes o sense --però per Alcoi i per Sant Jordi--, bon cap de setmana!











8 comentaris:

  1. Pinta molt bé això!
    Bones festes, bon Sant Jordi, i molts i bons cafès!!

    Aferradetes!

    ResponElimina
  2. Toc toc toc... ja t'has recuperat de tanta festa?

    ResponElimina
  3. Amb inevitable retard, però moltíssimes gràcies! Hui --i demà pel matí-- ha calgut posar les festes entre parèntesi, però espere tancar-les dignament demà per la vesprada, entre pòlvora i trons. Salut i una abraçada!

    (Per cert: la prèvia a les festes, amb el concert d'Obrint Pas en acústic, simplement espectacular. Si teniu ocasió d'escoltar-los, no deixeu passar l'oportunitat...)

    ResponElimina
  4. Jo encara estic esperant que algú em convide i mentre això esdevé em conformaré a veure la festa des de la barrera, es a dir per la televisió, canal nou mediante
    Bona diada de Sant Jordi a tothom

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, tu ja saps que estàs convidada sense necessitat de que t'ho diga ;) Però com que enguany ja faig tard, ves fent un buidet per a l'any que ve (però compta que la Pasqua cau alta, així que crec que seran la primera setmana de maig). Salut i moltes gràcies!

      Elimina