"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 12 d’abril del 2013

Màgia (274è joc literari)




Localitza el vestit que t'agradaria posar-te per assistir al ball, selecciona l'animal més escaient per a ser transformat en el complement que necessites (des d'un elegant cotxer fins un esplèndid corcer), i tot seguit envia un whatsapp a la teua Fada Madrina, que es materialitzarà allà on et trobes i et convertirà, en un tres i no res, en l'autèntica sensació de la festa. Cinderella3G, una aplicació mòbil imprescindible per a les ventafocs actuals. Per a Android o iPhone.


(per a un nou joc literari de Jesús M. Tibau)






No és només temps per escriure, allò que em falta darrerament; és, sobretot, temps per pensar. O per no pensar, segons es mire. La consigna, en tot cas, és clara: passe el que passe, siga com siga, no deixar-se guanyar per la tristesa. Bon cap de setmana!



16 comentaris:

  1. M'agrada molt la teva entrada doble. La imatge també és doble.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Helena! Les imatges quasi sempre amaguen altres imatges; la cosa estaria en aprendre a veure, sobretot, la seua part positiva.

      Elimina
  2. M'agrada molt. I em passa el que a tu... que llegir tant tampoc em prova ;)

    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot té la seua mesura justa, cantireta. Bé, o quasi tot ;) Moltes gràcies i un bes!

      Elimina
  3. Quan t'hi poses (a escriure) sempre l'encertes de ple... m'encanta el teu conte. És genial. I escolto Bruce, perquè ajudi a no deixar-se vèncer per la tristesa...

    Petonassos de cap de setmana. Gràcies pels teus dobles...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, Carme :) Escriure també a ajuda a allunyar la tristesa, encara que siga només un poc (de fet, ara mateix hi pensava, en això; potser que ho escriuré ;) I si és amb el Boss de fons, encara millor.

      Un bes i moltes gràcies!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Gràcies a tu, Jesús, de nou i com sempre. Salut i una abraçada!

      Elimina
  5. No no ens deixarem vèncer per la tristesa! i gràcies una màgia genial! bon cap de setmna1

    ResponElimina
    Respostes
    1. I si de tant en tant perdem alguna batalla, ens refarem; la tristesa ha de saber que, al final, la guerra serà nostra. Salut, una abraçada i moltes gràcies, Elfree!

      Elimina
  6. Has tingut temps per pensar un divertit microrelat. Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Vicent! Per als microrelats, micropensaments ;) Salut!

      Elimina
  7. Ara les fades també van amb smartphones? Què se n'ha fet de les seves varetes màgiques? Potser per això sembla que aquest món va escàs de màgia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que ha estat cosa del gremi de fades i bruixots, que diuen que així poden prestar millor servei a l'usuari. En tot cas, conserven la vareta per a emergències; però jo en conec algunes que fan veure que no tenen cobertura per poder fer uns encanteris com els de tota la vida...

      Tens raó, porquet: la tecnologia està bé, sempre que no ens faça perdre la màgia. Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  8. Això volia dir jo jo també...què en faran de la màgia??
    Malgrat tot, sempre ens queda la música per somriure, gràcies!!

    Aferradetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs això, lluna: segur que entre tots trobarem la manera de que la màgia no desaparega entre tanta app i tant aparell --suposadament-- intel·ligent. I la música segueix sent una bona forma d'invocar-la :)

      Gràcies a tu i una abraçada!

      Elimina