"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimarts, 24 de gener del 2012

Dos anys

Deia, ahir mateix, de totes aquelles coses (més grans o més petites) que fan més passadors aquests temps d'incertesa i desassossec. Hui, m’adone que és en aquestes mateixes planes que hi trobe una d’aquelles coses a les què val la pena aferrar-se. I no solament pel que té, de balsàmic, poder abocar-hi idees i pensaments més o menys coherents o suggeridors, ni pels ànims que sempre trobe en totes les persones que vos hi deixeu caure, que també. Sobretot, perquè va ser tal dia com hui, ara fa dos anys, que aquest blog va començar el seu camí. M’ha alegrat recordar-ho, i m’ha semblat també que era cosa de dir-ho: hi ha dies, com hi ha persones, que només pel fet de ser ens fan sentir un poc millor, per bé que una mateixa data ens faça rememorar també altres fets que ens estimariem més que no hagueren passat mai.

Curt de temps i cada volta menys donat a solemnitats i protocols, deixe per a millor ocasió valoracions i anàlisis del què han representat, vistos des de dins, aquests dos anys de la línia. Tres-centes entrades i un bon grapat d’amigues i amics que vos preneu la molèstia de llegir-les (i de comentar-les) ja fan saó i mereixen que es diga alguna cosa de trellat, i no és qüestió de despatxar-ho ara amb presses i corregudes. Però si que és bon moment –sempre ho és— per donar-vos, de nou, les gràcies per haver volgut compartir aquest tram del trajecte, i tan de bo que vulgueu seguir fent-ho en el què, espere, ens queda encara per davant. Pel moment, done per encetat aquest tercer any d'anar fent i veient que ix. Però si vos ve de gust, no deixeu de prendre hui una cervesa (o millor dues) a la salut d'aquesta casa, que és també la vostra. I si esteu a prop de València aviseu, que --com a bon alcoià-- ja vos dic que això ho pague jo.


17 comentaris:

  1. Moltes felicitats! Complir anys escrivint un blog sempre és una alegria, una finestra més a la llibertat d'expressió i a poder compartir amb coneguts i desconeguts el que pensem.
    Per molts anys!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats! Una cervesa, almenys, caurà.

    ResponElimina
  3. Felicitats moltes.
    Una cerveseta a la teua salut blocaire.

    ResponElimina
  4. Gràcies a tu, Pep, per deixar-nos entrar en ta casa. Que tant de gust dona escoltar-te com llegir-te.
    Un plaer seguir-te que, ja ho saps, m'encanta aprendre i amb tu ho faig a cada entrada.
    Ah, com que la cervessa no m'agrada, promet fer-me un xatet de vi (del que fa Pere)del terreny aquesta nit per sopar... hehehe...

    ResponElimina
  5. Molts més de dos anys et queden per publicar. I és que amb el que ens ve al damunt, temes no et van a faltar. Salut i ànim!

    ResponElimina
  6. Salut! I gràcies per la teua perseverança, i per les energies que projecta aquesta 'línia'. Creu-te que les teues paraules i la teua manera no gens indiferent de mirar el món ens fa una miqueta més feliços. Felices, vaja, en aquest cas. Sort, i a no callar; a no parar!

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats.

    Com que jo no bec cervesa... ho celebraré amb dos petonassos un a cada galta!

    ResponElimina
  8. Caram quina casualitat, avui mateix hem celebrat l'aniversari d'una cosa molt important la meua dona i jo. I ves per on me n'he fet una cervesa com la de la foto. Felicitats, Pep, i per molts anys. A la teua salut.

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats amic bloguero.
    El meu sincer desig de que pugues estar moltisims mes anys escribint tan be com ho fas i compartint-ho amb amics i coneguts.
    Salut
    dimoni

    ResponElimina
  10. Moltíssimes gràcies a tots i totes! Sense vosaltres, res no hauria estat igual aquests dos anys, i no ho dic per dir: conéixer-vos, llegir-vos, ha estat i és un autèntic plaer. I poder compartir --virtualment-- idees, inquietuds i esperances (a més de cerveses, xatets i petons quan l'ocasió ho demana), una sort i un privilegi. Salut i endavant!

    ResponElimina
  11. Salut i per molts anys!
    I gràcies a tu, és tot un plaer poder-te llegir de tant en tant. Els de més amunt cada vegada que et llegim coneixem i ens apropem una mica més al País Valencià.
    Si algun dia venim cap aquí a veure si podem tornar a fer unes cervesetes, aquestes ja les pagarem nosaltres!

    ResponElimina
  12. Per molts posts i per molts anys! Del teu blog jo me'n vaig anar enamorant poc a poc, i te'n diré el motiu. La teva manera d'escriure en aquest bell catalanesc meridional em té captivat. M'encanta sentir, llegir i escoltar totes les variants d'aquest idioma que compartim, i a més, el teu toc personal, és per a mi un plaer irresistible.

    Gràcies per fer-me gaudir tant!

    Salut!

    ResponElimina
  13. Motíssimes gràcies també a vosaltres, Franscesc i porquet! Em ratifique en allò dit: comptar amb amics com vosaltres és un autèntic luxe. I, com que tots dos sou del gremi blogaire naturalístic/muntanyer, aprofite per dir-vos que seguisc fent voltes a allò d'una possible trobada "outdoor" (amb els Ports com a candidat preferent, per allò de la relativa equidistància, i amb la tardor com a possible data). A veure si al llarg de l'any pot anar concretant-se... Mentre, anirem llegint-nos, que tampoc és poca cosa. De nou gràcies, salut i endavant!

    ResponElimina
  14. Alfred, recullo la teva proposta! De veritat, la trobo molt bona! No sé si aconseguirem enganyar molta gent a trescar per allà els Ports, però per pocs que siguem serà una trobada genial!

    Anem fent bullir l'olla!

    ResponElimina
  15. També pensem que és una bona pensada això de fer una trobada, a els Ports o allà on sigui. A veure si aconseguim que hi vinguin tot el nostre equip del bloc i d’altres amics i col•laboradors que tenim escampats de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó. Ja ens aniràs dient coses.

    ResponElimina
  16. porquet, Francesc, jo crec que la cosa pot estar bé... i segur algú més s'apuntarà :) La idea seria avisar-ho amb temps, pensar-ho un poc millor --si ens decidim pels Ports, ja tinc alguna idea, amb opció per a no-marxadors inclosa-- i a veure que surt. Si vos sembla, li faig un parell de voltes més al cap, sense donar res per tancat, i comencem a fer-ho rodar. Gràcies i una abraçada!

    ResponElimina