"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimecres, 19 de febrer del 2014

I'm a believer (relats conjunts)




Fill meu, si estàs veient açò és que per fi ha arribat l'hora de que conegues quin és realment el teu origen, i per què eres diferent a tots els qui t'envolten. El planeta que t'ha acollit, i que els seus habitants anomenen Terra, no és la teua autèntica llar. Tu procedeixes d'un altre món, un món que ja no existeix; una supernova està a punt de devorar-lo, i quan això passe, d'ací molt poc, tot haurà acabat per sempre per a nosaltres. Per això, la teua mare i jo hem decidit posar-te en una càpsula i llançar-te a l'espai, junt amb una recopilació de tota la saviesa acumulada per la nostra raça al llarg de milers d'eons d'història i aquesta gravació, que esperem que sobrevisca al temps i la distància. Creiem que a la Terra podràs tindre una existència feliç; però recorda, fill meu, que sota la influència de l'atmosfera terrestre adquiriràs propietats extraordinàries, i podràs fer coses que cap humà no podrà fer mai; utilitza aquests poders de forma correcta. Eres l'últim d'una raça noble que ara ja és només un record, però sabem que ens faràs sentir orgullosos. A la Terra, si tot s'esdevé tal i com ho hem planejat, seràs admirat per les teues obres, i tothom et coneixerà com Messi; per a nosaltres, sempre seràs el nostre estimadíssim fill Lion-El.




I aquesta, també per a relats conjunts, però per a la proposta de febrer. Cert que haguera quedat millor si anit haguera fet un partidàs; però mira, tampoc va estar tan malament...





18 comentaris:

  1. Ostres, m'has arrencat una bona rialla. Em semblava interessant el relat, no m'esperava un gir final, no sé per què. I quan a unes tres línies pel final els ulls m'han marxat cap a la darrera paraula Lion-El de seguida he vist per on anaves i he rigut de gust. Molt bona pensada, hahaha! Tots sabem que és un extraterrestre, però fins ara ningú s'havia atrevit a relatar-ne els orígens. Bé per tu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, XeXu :) Com a mínim, és una hipòtesi a considerar; caldria veure si hi ha la "fortalesa de la soledad" asha en la Pampa. En tot cas, esperem que no hi haja kriptonita a la vista... Salut i una abraçada!

      Elimina
  2. Esperem que hagin pagat l'iva de l'ovni al entrar a la terra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tinc entés que si, Joan. l'Iva, l'irpf, un pessiguet per al pare i uns serrells que no estan molts clars però que són totalment legals diguen el que diguen. Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  3. genial Alfred! senzillament genial! a mi no m¡estranyaria que el seu origen fos aquest

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Elfree! Estan entre nosaltres... ;) Una abraçada!

      Elimina
  4. jejeje, pensava que era Superman! Segur que no cobra tant com ell... però siiiii molt bo el relat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben pensat, Ada: posats a buscar una tapadora, molt millor la de futbolista; segur que Clark Kent cobrava una misèria en el periòdic... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  5. Ha, ha, ha... molt bo, aquest extraterrestre que tenim per aquí, realment és molt admirat. Els seus pares tenien raó.!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uns clarividents, els pares. I molt, a més: podrien haver-lo fet aterrar a Madrid, però ho van veure clar de seguida ;) Una abraçada i moltes gràcies!

      Elimina
  6. I jo pensant que ens parlaves d’un altre Superman!!! Ha ha ha... molt bona!!!! Bé reconeguem que en Messi no es d’aquest mon i que una mica súperheroi si que és.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, bruixeta! Com li deia a XeXu, pel moment ho deixe com a hipòtesi, però crec que hi ha proves sòlides que ho recolzen ;) Salut!

      Elimina
  7. Ja m'ho semblava que era extraterrestre, ara només li falta un curs de dicció per semblar terrícola.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veus? Una prova més. A veure si és que parla en klingon i no ens haviem adonat... Salut i moltes gàcies!

      Elimina
  8. És cert que tothom en parla, però jo tot just el conec,
    seré d'un altre planeta?? ;)

    Ben trobat!
    Aferradetes :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bo, lluna! Tens raó, en aquest país si no t'agrada el futbol --o simplement no t'interessa-- passes per extraterrestre... Però també podria ser que el futbol fóra un arma dels extraterrestres per anar envaint-nos sense que ens n'adonarem... Una abraçada i moltes gràcies! :)

      Elimina
  9. Hahaha a partir d'ara me'l miraré diferent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Alguna cosa havia d'haver, montse, perquè el d'aquest home no és normal... A veure si contra el Madrid fa ús de tots els seus poders ;) Salut i moltes gràcies!

      Elimina