"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 16 de juliol del 2010

...i una cançó

Amb això dels caragols dels últims dies, un parell d'amics m'han fet aplegar --segons em diuen, cap dels dos no han pogut penjar comentaris al blog, però ignore per quina raó-- dos suggeriments a considerar. El primer, un poc més complicat, té a veure a una espècie (Elysa chlorotica) que, a base d'alimentar-se d'algues, acaba fent la fotosíntesi com els vegetals. El tema és prometedor, té connotacions genètiques i evolutives interessants, i em compromet a tractar d'escriure alguna cosa més avant. Gràcies, Toni.

L'altre, més a curt termini tenint en compte el costum vagament musical de les entrades de divendres, se li va ocórrer a Ciro --gràcies, també--per tot allò dels atacs; en veure el video de baix, ho entendreu. La cançò és de Micah P. Hinson (d'haver nascut a Alcoi, micapà se li haguera quedat), de qui reconec que fins ara havia sentit molt poca cosa tot i que fa no res va estar per ací. Però m'ha agradat, i molt, aquesta suggerent "Beneath the rose", com també les imatges que l'acompanyen. Una, i altres, per desitjar-vos com sempre un bon --i, si pot ser, fresquet-- cap de setmana.


5 comentaris:

  1. Què bona és eixa cançó!!! Jo deixe l'aportació valenciana, que també hi ha caragolets:

    http://www.youtube.com/watch?v=5IQDrPwGsvQ



    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Comtessa! Una aportació escaient, caragolets i tot. No coneixia tampoc quasi res de Clara Andrés. La cançó magnífica, el video també.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. Quina preciossitat d'imatges! Si es poguera com al facebook dir només M'agrada seria el que diria

    ResponElimina
  4. M'agrada la cançó, i les imatges del vídeo...

    "Lo" de Elysa és molt interessant, hi ha imatges i vídeo , però no sé si estan disponibles per la xarxa...

    ResponElimina
  5. No estaria malament, Maria del Carme. Però potser acabaria passant com allí, que veus que algú posa un enllaç a una notícia què s'han destruit vint-mil hectàrees de selva i baix posa "A vint persones els agrada"...

    Gràcies per la informació, Coralet. En tindre una estoneta faig una ullada veure que trobe.

    ResponElimina