"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 23 d’abril del 2012

Sant Jordi




Ahir moros, cristians i pluja --només per als primers, com mana la tradició. Hui roses i llibres, i un llaç pel català. Sant Jordi, en definitiva. Feliç Diada!










Val a dir que, malgrat les previsions anímicament tempestuoses, el cap de setmana s'ha acabat semblant a un suau temporal primaveral, d'aquells que van rentant l'aire i assaonant la terra. Potser va ser gràcies al magnífic concert de divendres (ja sabeu: Bongo Botrako, la Gossa Sorda, Obrint Pas i Aspencat), que va servir per desbravar dràsticament els ànims i amainar els maldecaps. El cas és que ni el primer disgust ressenyable que ens ha donat el Barça en molt de temps --i que s'esdevenia justament mentre començàvem la Festa dissabte al vespre-- ha tingut efectes moralment significatius, tot i que demà veurem què passa. Quant als Moros i Cristians, segueixen hui i demà; jo ja els viuré només a mitja jornada, però segur que encara deixaran alguna estona interessant...



6 comentaris:

  1. Que passes una BONA DIADA DE SANT JORDI.

    ResponElimina
  2. Veig doncs que les previsions tempestuoses han millorat, i jo que me n'alegro molt.

    En tot cas, el Barça, demà segur que també arregla aquest petit desgavell. I si no... tampoc passarà res que el que hem gaudit amb ells ja ho portem a dins!

    Que tinguis una molt bona Diada!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies! I feliç Diada de llibres vius també per tu, Novesflors!

    ResponElimina
  4. Totalment d'acord, porquet: ens han fet sentir tan orgullosos que fóra injust no recordar-ho ara. Però no hi ha cas: crec que amb el Chelsea no passarà el mateix que dissabte. I si no, l'any que ve ;)

    Moltes gràcies i bona Diada --jo torne cap Alcoi, a seguir la festa encara que siga una estoneta... Salut!

    ResponElimina
  5. Després del que vam veure dissabte, les coses no poden fer res més que millorar.
    Que acabes de passar un bon dia de Sant Jordi.

    ResponElimina
  6. Jo me'l vaig perdre, Jp, però ja es veu que no va ser una gran pèrdua. Tan de bo demà tornem al costum dels últims anys i, quede com quede, vejam al menys un bon partit... Gràcies, salut!

    ResponElimina