"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fusterdimecres, 20 de març de 2013

Troika flag--Però... No pot ser!! Si ja hem pres totes les mesures que ens havíeu exigit! Hem privatitzat la sanitat, l'educació i l'exèrcit, hem augmentat l'edat de jubilació als noranta-cinc anys, hem confiscat els estalvis de tots els ciutadans, incloses les vidrioles dels infants... I ara voleu que canviem la nostra gloriosa bandera nacional i la substituïm per.... això?? Però per què??

--Doncs perquè volem que quede clar qui governa ací. I perquè ho manem nosaltres, home, que només faltava! Molt insolent et veiem per a ser primer ministre d'un país acabat de rescatar...  Doncs mira, saps què? Ara volem també que canvieu l'himne pel "Gangnam Style". Així aprendràs a no replicar-nos...Per a la proposta de Relats conjunts


28 comentaris:

 1. Anava a dir que era una bona història de ciència ficció... però ara que hi penso...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Temps al temps, porquet, temps al temps...

   Elimina
  2. Això he pensat jo. Molt realista.

   Elimina
  3. Cada volta que veig alguna notícia sobre Xipre m'hi fixe, a veure si encara tenen la mateixa bandera... Moltes gràcies per comentar, oscar!

   Elimina
 2. Respostes
  1. Fa una estona ho comentava al facebook amb uns amics, Sílvia: hi ha ironies que cada volta semblen menys iròniques...

   Elimina
 3. No és per tirar més llenya al foc, però el dia 31 ens furten una hora.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I encara podem donar gràcies, Jp. Segur que a Xipre els en furten quatre o cinc.

   Elimina
 4. Doncs ara sí que es podrà dir que quan surtin de la sala farà olor de sofre.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Una bandera per atreure'ls a tots / i a la foscor lligar-los / a la Terra de Mórdor, on s'estenen les ombres... Un bon exorcisme ens fa falta, Rafel. Salut i moltes gràcies!

   Elimina
 5. Espero tinguis molt poc futur com a vident.......

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vistos els meus antecedents quant a loteries i sorteigs, crec que podem estar relativament tranquils, joan.

   Elimina
 6. Caram tu, esgarrifa i tot! Això sí que és poder absolut, i els pobres rescatats a baixar-se els pantalons. Molt bona pensada. Vaig a penjar la nova bandera al balcó.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo estic avançant molt amb el Gangnam Style, Xexu. Salut i moltes gràcies!

   Elimina
 7. Respostes
  1. Ho és, montse. Ja fa temps que, en veure les notícies, costa creure que certes coses estiguen passant...

   Elimina
 8. Respostes
  1. Millor no pensar-ho, novesflors. No siga que acabem amb la "Macarena" com a himne europeu.

   Elimina
 9. No pensem pas que és tan exagerat, no... Això de Xipre i els estalvis a mi em té tan enfadada, però tant!! Estalvis de les famílies, de la gent treballadora... Quin món tan indecent!! :-(

  El relat boníssim això sí :-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Indecent és la paraula, Assumpta. Potser --pel que he sentit hui-- al final no arribaran tan lluny com pretenien, però el simple fet d'haver-ho proposat ja demostra en quines mans estem, i el que estan disposats a fer amb nosaltres... Salut i moltes gràcies!

   Elimina
 10. Posats a demanar, cal fer-ho bé! No volies caldo, doncs dues tasses! Bona història quasi-real.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies, Loreto! Esperem que la realitat i la quasi-realitat mantinguen per molt de temps una distància raonable, tot i que la primera tampoc està com per a tirar coets.

   Elimina
 11. algú ha vist SiCKO, de Michael Moore? He vist el documental aquests dies. Quina por! Amb aquest relat veig el nostre futur reflectit en el present de la sanitat privada d'EEUU.

  Molt bo i actual. També un dia podem ser Xipre!

  Ah, nosaltres també tenim vidrioles.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No l'he vist, totvedudol, però en prenc nota. Malauradament, és molt probable que, com tu dius, aquest siga el final del nostre sistema sanitari. I quant a Xipre, fa una estona he llegit a la premsa que el president de l'Eurogrup (un tal Jeroen Dijsselbloem) ha dit que el que hi han fet podria estendre's a altres casos. I tenim tots els números...

   No sabia que a Mallorca també es deia vidriola :) Salut i moltes gràcies!

   Elimina
 12. Ui, quin perill.
  Ja ho sabeu allò de "quan les barbes del veí vegis pelar...?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Això mateix: em tem que les nostres barbes perillen bona cosa. I si no les posem a remulla nosaltres, ens les remullaran ells... Gràcies, salut!

   Elimina