"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 23 de desembre del 2013

Bones festes




Nadal, de nou. Inevitablement diferent, enguany, per a mi i per als meus; però Nadal, en tot cas. Així que em permetreu que, per aquesta vegada, prescindisca de reflexions, matissos i contradiccions, i em quede només, i més que mai, amb el desig: que passeu –que passem-- unes bones festes. Les millors, si pot ser.









12 comentaris:

  1. Els millors desitjos per tu també. Ànims si calen, i a gaudir d'aquestes dates que solen ser especials, per un motiu o altre.

    ResponElimina
  2. Bones festes per a tu també. I tant de bo si aquesta diferència presenta el seu costat més amable. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Sempre són diferents, per un motiu o altre.
    Que siguin bones, nin!

    Aferradetes :)

    ResponElimina
  4. Faig meues les teues paraules, Pep. I si m'ho permets, les repartisc també sense matissos ni reflexions.

    ResponElimina
  5. La vida està plena de contradiccions, i entre totes elles busquem la sendeta de les nostres felicitats personals. Gràcies a la teua felicitació, he anat a parar als dos posts anteriors que hi enllaces, i que no coneixia. Enhorabona per la calma i la fortalesa amb què vius/viviu el que ara us toca viure. Amb tot i a pesar de tot, que tingueu molta sort. I sempre gràcies per no deixar de compartir les teues coses des d'ací. Una abraçada des del cor!

    ResponElimina
  6. sigui com sigui que el Nadal el frueixis el millor que puguis amb esperança i amb amor Alfred!

    ResponElimina
  7. bones festes malgrat les diferències ^^

    ResponElimina
  8. Espero que hagis pogut passar un bon Nadal. Una abraçada des del Principat.

    ResponElimina
  9. Moltíssimes gràcies a totes i a tots! Realment han estat unes festes especials, però poc a poc anirem fent que les bones estones acaben pesant més que la resta. Salut i una abraçada!

    ResponElimina