"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 16 de gener del 2015

A dèsset, díhuit


No ha pogut ser, i una volta més hauré de deixar pendents, per l'any que ve sense falta, barraques, botargues, dimonis i fins i tot el Rei Pàixaro, tot i que aquest em queda més propet. Però hi haurà la Fireta a Muro, que tampoc no està malament, i enguany és un poc especial perquè Avinença hi participa, de la mà del projecte Microvinya, amb una exposició sobre custòdia del territori que fa una estona que hem acabat de muntar al Celler d'Alonso. A més, a casa, Sant Antoni sempre és una data assenyalada perquè és el dia que la meua filla Júlia fa anys, i enguany és també un poc especial, perquè en compleix díhuit que es diu prompte, i ho celebrarem demà anant a veure com actua --també a Muro-- amb el seu grup però jo ja m'avance a felicitar-la perquè el que va davant va davant. I Knopfler ha tret hui l'avanç del seu nou disc que es publicarà en març, i res, que ja veieu que no tindré barraques ni botargues ni pàixaros ni dimonis, però tampoc no em puc queixar. Així que, ja siga que vos agafe alguna santantonada a prop com si no, passeu un bon cap de setmana: jo m'hi pose ara mateix. I feu bondat, que ja sabeu:

A dèsset és Sant Antoni
i a vint és Sant Sebastià,
qui bones obres farà
no tindrà por del dimoni.




6 comentaris:

  1. Doncs per molts anys, un bes a la teua filla i una abraçada per tu. Salut! Ai, Sant Antoni :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies de part seua i una abraçada, Vicicle!

      Sant Antoni gloriós,
      vos que sou sant i sabut,
      doneu-mos força i salut
      per fer fora els moniatos.


      Elimina
  2. et dic el mateix Alfred! bona santantonada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja fa molt de temps que, per unes coses o altres, no puc tornar als Ports a alguna d'aquestes festes del foc de les què tinc tan bons records. Però també tinc Artà pendent... Almenys, seguisc fent propòsit de posar-hi remei tan prompte com puga. Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  3. Per molts anys a la teua filla, i a tu per la part que et toca.
    Que triomfi a Muro i records al tio Pep.
    Ah! I gràcies per aquesta guitarra tan nítida del Mark Knoffler.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, xavier! No ha anat malament a Muro: a la gent li ha agradat l'exposició, i el concert de la Júlia (i el seu grup, que se'n diu Tarannà) va anar també molt bé. I Knopfler i la seua guitarra, sempre magnífic... Salut!

      Elimina