"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fusterdimecres, 22 d’abril de 2015

Modern's (relats conjunts)
Malgrat els esforços dels seus líders --i dels mitjans de comunicació afins-- per mostrar-se com un partit jove, modern, renovador i lliure de qualsevol llast del passat, hi havia multitud d'indicis i detalls, com ara el carnet que lliuraven als seus militants, que semblaven contradir aquesta imatge.

La meua proposta per als Relats conjunts d'abril. Quant a quin podria ser el partit en qüestió, vosaltres mateixos; jo, amb no tindre que bregar amb ells --o elles--  els pròxims quatre anys, ja em conformaria...14 comentaris:

 1. Ha, ha, ha, un carnet que deu pesar força a la butxaca i no deu cabre a cap cartera...

  ResponElimina
  Respostes
  1. El pes de la modernitat, Carme ;)

   I el cas és que, bromes a banda, em fan més por que una pedregada... Això de que "Nadie puede ser discriminado por razón de la lengua oficial que utilice" per a afegir, tot seguit, que "se discrimina por tanto a los ciudadanos que, residiendo de manera habitual o temporal, eligen el castellano o español para relacionarse con las Instituciones o simplemente no conocen la lengua cooficial" és, sobretot i especialment, modern...

   Elimina
 2. I pel saqueig de bitllets egipcis deuen haver necessitat camionades.

  ResponElimina
  Respostes
  1. O una bona rècula d'esclaus, Rafel. Així que quasi millor no donar-los idees... Salut i moltes gràcies!

   Elimina
 3. Aquests són dels que anomenaríem vella política, oi? Però vella, vella...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Res, XeXu; se li treu un poc la pols, una capeta de vernís, i a seguir fent... I visca Lampedusa i el Gatopardo... Moltes gràcies, salut!

   Elimina
 4. I un pedestal i/o monument per a cada militant del partit novíssim? Ja hi ha la proposta...?


  d.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hi ha qui opina que els obeliscs poden fer un bon paper, deomises. Però encara estan estudiant-ne els detalls ;) Salut, gràcies!

   Elimina
 5. Aquest és el carnet de la UPyD o és el de C's? Ara no m'ha quedat clar... hehehe...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Trobe que són intercanviables, ignasi. I en qüestions de "modernitat", tampoc se'n lleven molt... Salut i moltes gràcies!

   Elimina
 6. Una imatge val més que mil paraules.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I tan de bo imatges i paraules serviren per desemmascarar-los, montse... Tot i que --ho reconec-- no sóc massa optimista al respecte... Gràcies, salut!

   Elimina
 7. Si, ben obsolets sí que ho estan... bona comparació, encara que almenys aquesta imatge és bonica, la que dónen els polítics no gens...
  (només em faltaria tindre un d'aquests per a que em pesara més el bolso, ui no no, calla calla)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cert, Ada: almenys, els jeroglífics són antics però bonics; la majoria dels polítics actuals, per més que intenten dissimular idees vetustes rere dissenys vistosos, mai podran dir el mateix...

   Bon bolso faria falta per encabir un carnet així. I de la cartera, ja ni en parlem... ;) Salut i moltes gràcies!

   Elimina