"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dijous, 12 d’abril del 2012

Sanitat universal (243è joc literari)



--No, senyora. Aquesta tanca és pediatria. Oftalmologia és aquella altra, la que té la lupa penjada... Perdona, què t'estava dient? ah, si, això: que no entenc com hi ha qui té la barra de dir que les retallades han rebaixat la qualitat de la sanitat pública... A més, s'havia abusat molt, de tot plegat, i feia molta falta un govern valent i decidit que posara les coses al seu lloc...


(Per al 243é joc literari de Jesús M. Tibau)

6 comentaris:

  1. -No, jo venia perquè em fa mal un queixal. Ja he vist les tenalles penjant allà... Sap que li dic? Que ja hi tornaré. Crec que ja se m'està passant el dolor.

    Molt bo el teu enfocament.

    ResponElimina
  2. que xulíssim!
    m'ha agradat molt. mai ho haguera relacionat, la merda en què s'està convertint la sanitat (que era millorable, però estava bé) en la foto.

    no sé si ara dels relats s'elegeix un guanyador, però jo vote pel teu ;)

    Besaetes, bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, Coralet, Elfree i Jp (i molt bona l'aportació odontològica ;) Com hauria dit la meua avia, mos estan fent malos: estan apretant tant que costa no veure pertot arreu signes, metàfores i alegories de retallades i desballestaments. I tan de bo que la realitat no acabe superant la ficció, que estan desfermats... Gràcies, salut! (pel compte que ens té...)

    ResponElimina
  4. Jesús, com sempre, gràcies a tu per la proposta. Salut i a per la pròxima!

    ResponElimina