"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 25 de maig del 2012

Distàncies


Ens alerten, des de molt menuts, sobre la cura que hem de tindre amb allò que diem. Farien bé també d'advertir-nos que convé tindre la mateixa cura --si no molta més-- amb tot el que callem. Sempre és dur aprendre que, de vegades, un sol silenci pot allunyar molt més que un miler de quilòmetres, o un miler d'anys. Més, fins i tot, que un miler de paraules... Bon cap de setmana!






El verd --pel que té de simbol d'allò natural, cal aclarir-- està representant darrerament la meua principal evasió front a una realitat quotidiana que segueix mostrant-se grisa, rústega i espessa. Però aquesta nit el canviaré pel blau i el grana, tot i que amb idèntica pretensió: passar-ho el millor possible --xiulada inclosa, evidentment-- i deixar de banda, per una estona, maldecaps i maldepanxes. Així que, passe el que passe, visca el Barça! (i gràcies, Pep!)



Imatge de Kaos en la Red

12 comentaris:

  1. Ups, que bo lo de l'himne d'avui. Hem aconseguit deixar de pensar en el dèficit!!! Estem prop d'allò de 'ce ce o o' per a CC.OO
    Per cert, saps q s'ha cantat el gran èxit: "Un elefante se balanceaba sobre la tela de una araña"? Enormeeeeeeeeeeees XD

    ResponElimina
  2. Va estar bé, no? ;) Com deia algú ahir al twitter, la llàstima és que amb tant de xiulet no ens deixaren sentir la lletra de l'himne... I Puyol i Xavi amb la senyera i la ikurriña, i #Esperanzahijadeputa trending topic... Hui ho passarem bé, llegint la caverna. Però el millor de tot: quina mitja hora de fútbol del Barça, i que gran l'afició --i l'equip-- de l'Athletic... :)

    ResponElimina
  3. Ben dit...jo vaig xiular des de casa..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que en vam ser molts els que vam xiular a distància, Elfreelang, segurament molts més que els que tingueren la sort de poder-ho fer al camp ;)

      Elimina
  4. M'agrada llegir el que dius sobre alguns silencis... no tothom ho vol entendre així. Els silencis tenen molts defensors, t'hi has fixat? I m'encanta trobar algú que senti com jo.

    Bon cap de setmana i ...

    VISCA EL BARÇA!!!!! (I GRÀCIES PEP)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat, Carme, és que realment ho sent així, però no sempre he estat capaç de dur-la en pràctica: encara em deixe dur massa vegades pels silencis, i per les seues conseqüències. I massa vegades el silenci, com deia Raimon de la pau, no és més que por...

      I ara, a esperar la supercopa amb el Madrid ;)

      Elimina
    2. Coincidim, també en això, a vegades no sé com evitar algun silenci, però al menys ara m'adono que pot arribar a ser tan "agressiu" com una resposta massa impulsiva. Jo no sóc impulsiva en les respostes, per tant, em queda cuidar d'evitar els silencis massa distanciadors... d'acord amb tu, del tot, i amb en Raimon.

      Elimina
    3. Jo també ho crec així, Carme. I el mal és que no solem adonar-nos d'aquesta "agressivitat silenciosa" i dels efectes que pot produir... Aprenent, sempre.

      Elimina
  5. No vaig veure el partit (ni la xiulada, que supose que n'hi va haver), només sé que el Barça va guanyar. Sí. Visca el Barça! i gràcies, Pep, te les done fins i tot jo, que no sé res de futbol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va haver-ne, novesflors, i de les grosses: mèrit, en gran part, d'Esperanza Aguirre i les seues habilitats diplomàtiques, tot s'ha de dir. Però si m'he de quedar amb res --a banda del partit, és clar-- és amb l'actitud de les dues aficions, realment exemplar i emocionant. I sense voler santificar prematurament a Guardiola, crec que aquest és un dels grans deutes que tenim amb ell. Major, fins i tot, que les catorze copes.

      Elimina
  6. Hehe, arribo tardíssim a aquest escrit! Així que suposo que el blaugrana et va sentar la mar de bé!

    Per cert, hi ha qui les diu de l'alçada d'un campanar, després fa tot el contrari, i es queda tan ample, encara que els treguin encara l'hemeroteca... ara mateix me'n venen uns quants al cap.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va estar bé, porquet :) Em va saber un poc mal per l'Athletic i la seua gent, però que hi farem...

      No els importen massa, les hemeroteques i supose que, en el fons, tenen raons per fer-ho, vist que diguen el que diguen i facen el que facen no hi haurà conseqüències. Perquè de vergonya o moral, ja ni en parlem... Salut i gràcies!

      Elimina