"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimarts, 8 de gener del 2013

Per no perdre's


"Cal viure amb totes les conseqüències; per totes les conseqüències". Jesús M. Tibau, escriptor, blogaire i molt més, ha volgut desitjar-nos un 2013 "ple de felicitat i bones lectures", i ho ha fet fent-nos arribar el seu últim llibre: "Molles per no perdre'm", un dietari on arreplega vivències i reflexions --algunes d'elles compartides en el seu blog "Tens un racó dalt del món"-- i del qual formen part els fragments que acompanyen aquestes línies. Precisament en el seu blog podeu trobar una presentació virtual del llibre, així com la forma d'obtenir-lo si vos ve de gust; a mi, llegir-lo m'ha fet passar una estona ben entretinguda. I pensar un poc, també.


"La vida és un signe d’interrogació o d’exclamació? O potser un parèntesi? L’hem d’escriure en negreta o en cursiva? O només és per ser llegida? Cal subratllar-la? La podem posar en majúscules?"





4 comentaris:

  1. no se no se, explicam alguna cosa més, encara no m'has convençut :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. D'ençà que l'he llegit he recuperat el meu pes ideal, m'han apujat el sou i no para de telefonar-me Kim Kardashian. Millor? ;)

      Elimina
  2. En Tibau és un monstre tan polifacètic que em té meravellat. M'apunto la recomanació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, porquet. I amb una capacitat impressionant per fer xarxa; només cal veure tot el que mou des del seu blog.

      Elimina