"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 15 de març del 2013

Toquen falles


La veritat és que enguany, amb el cap de setmana per davant i el dilluns i el dimarts festius, cauen especialment bé. I a més, coincideix que les meues filles insisteixen en conèixer-les de prop, i que a mi  --potser perquè aquesta setmana prèvia ha estat bastant més passadora que en altres ocasions-- no em fan tanta mandra com altres anys. Així que, durant els pròxims dies, canvie l'ordinador per bunyols, mascletaes, bruses i mocadors: enguany toquen falles. I probablement, també un poc d'#intifalles, que la crítica és, o hauria de ser, l'essència d'aquesta festa, i mai està de més recordar-li-ho al poder. Bones falles, si és el cas, i bon cap de setmana siga com siga!


Remat de la falla de Na Jordana, d'El País. Demà ja la veuré acabada...





Potser hui haguera anat bé triar algun alguna musiqueta fallera, popular i combativa. Però com que no convé abusar, i el 10 de març va fer quaranta anys del llançament, als Estats Units, del mític "The Dark Side of The Moon" --al Regne Unit va aparèixer el 24 de març--, he acabat decidint-me per alguna de les cançons que més m'agraden d'un dels discos que més m'agraden (i que més temps fa que tinc). Per cert: si en sou fans, val la pena fer una ullada a les diferents versions de la famosa portada del disc que està publicant, aquests dies, la web dels Pink Floyd. All that you touch, all that you see, all that you taste, all you feel...











14 comentaris:

  1. Doncs unes mini vacancetes, són això!
    Bones falles, bona festa i a passar-ho molt i molt bé!!! Fins a la tornada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I han anat d'allò més bé per desconnectar, Carme. M'ha agradat tornar a veure les falles de prop, després d'uns anys de viure-les de passada; i les meues filles ja tenen una idea més clara de com són (amb gentades immenses i mal de peus inclosos ;)

      Elimina
  2. La tria molt bona, també el tinc de fa moooooooolts anys!!

    Molt bones festes!!
    Aferrades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un disc per al que no passa el temps, lluna (i ara que hi pense, era precís que t'agradara ;) Moltes gràcies i una abraçada!

      Elimina
  3. Doncs avanti a tota màquina! Jo les he viscut només un cop. Ja fa molts anys, devia ser l'any 99. Un cap de setmana d'aquells de joventut desenfrenada i pocs calers, sortint fins a les tantes, dormint al cotxe, tornant a sortir, tornant a dormir al cotxe i cap amunt. Ens ho vam passar de conya. Vam conèixer valencians (i valencianes...) d'arreu del País i ens vam sentir molt ben acollits. Grans records!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com a festa (desenfrenada, com tu dius) són espectaculars, porquet. Jo enguany les he viscudes en pla 'pare (relativament) responsable', però ha estat inevitable recordar aquelles falles més aviat descontrolades de fa uns anys... I veure la cara que posen les teues filles quan els contes alguna d'aquelles correries té també el seu encant ;)

      Elimina
  4. A mi també m'abellix anar de falles enguany, com quan era un xiquet, quants records!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això m'ha passat a mi, David. He estat anys vivint-les un poc de passada i pegant a fugir en quant he pogut, i enguany m'ha agradat molt quedar-me... malgrat els quilòmetres que acabes fent --encara em fan mal els peus-- i no poques apretures, que el centre estava de gom a gom.

      Elimina
  5. Bones falles i bona cremà ....Pink Floid quins records! que passis uns bons dies amb mascletà o sense

    ResponElimina
    Respostes
    1. La cremà ja la veuré a casa, Elfree, que demà cal matinar. Però pel demés, han estat un dies ben aprofitats :) Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  6. Foto impressionant de la Na Nordana amb un cavall de Troia que, esperem, vinga carregat de guerrers... Gaudeix de les Falles a València. Jo aquest cop estic a l'altre costat de la barrera: el de aquells que treballen (i fan dinerets) per a que altres ho passen de meravella (i beguen) més que mai!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Brutal Na Jordana, Cinderella, plena de detalls i repartint llenya a tort i dret, com ha (o hauria) de ser. Que vaja molt bé la faena! (i tens tota la raó, si no fóra per tota la gent que treballa/treballeu aquests dies, mala festa tindríem els demés...)

      Elimina
  7. Respostes
    1. Per a més seguretat, la veuré a casa, Pons; però sempre podria haver dit que sóc un símbol religiós i que m'indultaren...

      Elimina