"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dissabte, 10 d’agost del 2013

Guerrillera Mariola verda




Probablement ja ho sabeu, però és una bona notícia i, d'aquestes, sempre val la pena parlar-ne: enguany, la meua estimada Mariola tindrà el seu primer Aplec. L'organitza l'Assemblea dels Pobles de la Mariola, i tindrà lloc a Alfafara (el Comtat) els dies 4 i 5 d'octubre; si voleu més informació o voleu donar suport a la iniciativa, no deixeu de visitar la seua pàgina. Des del cor del País Valencià, Mariola, la "Guerrillera Mariola verda" d'Estellés, també es mou. I som molts els qui, com la pròpia Assemblea, ens afegim al prec del poeta:


"I pregue més: et pregue pels teus fills.
Preserva, tu, aquesta raça indòmita, 
aquest futur de gegants i senyeres!"








2 comentaris:

  1. Està tan de moda pujar muntanyes que no m'estranya que es creïn aplecs nous per tot arreu. Almenys aquest a tu t'agradarà i hi participaràs molt de gust.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no passa res, espere que si, XeXu. Em queda a prop, i a més el programa promet; i sempre es bo que hi haja moviment al voltant de la natura i la cultura, sobretot quan és la gent jove de la terra qui es fa avant per organitzar-ho. Salut i moltes gràcies!

      Elimina