"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 1 de setembre del 2014

I a la fi




No puc dir, és evident, que m'haja alegrat especialment en tornar a sentir el despertador aquest matí. Però tampoc no sóc d'aquells que s'estressen per haver de tornar a treballar, perquè reconec que tot plegat ho trobe un poc obscè, però sobretot, perquè malgrat tot --malgrat ells-- segueix agradant-me la meua feina i estic convençut que, tard o d'hora, han de vindre temps millors. I al remat, ja ho avançava, també les vacances han acabat per complir el seu paper primordial, i fins i tot hi ha hagut temps per fer un poc més d'exercici, per caminar uns quants dies entre pinedes i savinars i, d'una forma o d'una altra, per recuperar unes forces que curtejaven de forma ostensible i que, d'ara endavant, han de fer molta falta: els temps millors acabaran venint, estic convençut; però només si som nosaltres qui els fem vindre.





10 comentaris:

  1. Bona tornada. Haurem de continuar mirant de fer venir els temps millors... em sembla que aquesta feina no s'acaba mai...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Came! No, en sembla que tenim feina per a llarg; però cada cop estem més prop... Una abraçada i endavant!

      Elimina
  2. feu una mica de ràbia aquests optimistes que torneu tan alegres a la feina >_<

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això va ser el primer dia, pons. Si ho haguera escrit el segon, potser ja no hauria semblat tan "optimista" ;) O si. O potser no, jo que sé...

      Elimina
  3. No deixis de fer aquestes caminades i qualsevol activitat que et carregui les piles, ja que per afrontar la nova temporada et faran falta. Comences amb energia, però els putejos són tants que potser aviat te'n tornarà a caldre. Ànims.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben cert, XeXu: amb el que se'ns presenta per davant, ens faran falta totes les forces que puguem arreplegar i les piles ben carregades. Els borinots que ens governen al PV saben que tenen els dies comptats, però d'ací a que ens en desempalleguem d'ells faran més mal que un porc solt. En tot cas, endavant i força també per tu (i a veure si algun dia fem coincidir caminades, que estaria molt bé)

      Elimina
  4. Totalment d'acord, hi haurà temps millors, però no vindran, els hem de portar nosaltres.
    Ningú no regala res!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I farem que arriben, els bons temps. No serà ràpid, ni senzill, però ho aconseguirem. Salut i una abraçada!

      Elimina
  5. M'agrada veure que hi ha més persones a les que li agrada la seva feina. Les vacances ens haurien de reparar per tornar amb il·lusió per tot allò que cal fer i no per fugir d'una realitat que no ens agrada. Ben tornat :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Clidice! Sempre m'he sentit un privilegiat per poder treballar en un camp --la conservació ambiental-- que realment m'apassiona. Altra cosa són els destrellats, els entrebancs, les retallades i, en general, la sensació de que cada petit avanç requereix un esforç desproporcionat. Però bé, malgrat tot --i a pesar d'algun desànim ocasional, que també-- ahi estarem treballant pels temps millors, a la faena i fora d'ella. Moltes gràcies i una abraçada!

      Elimina