"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimecres, 22 de març del 2017

Pareguts raonables



Si els corbs marins pensaren en pel·lícules, crec saber el que li passaria a aquest pel cap en aquell precís moment: "sóc el rei del riu!!!"





D'acord, està un poc forçat, però un aire si que li té, no? Quant a la foto, està feta fa uns dies des de la presa de l'Embassament de Beniarrés, pràcticament ple després de les pluges i les nevades de la tardor i l'hivern passats; una imatge molt diferent de la de fa només uns mesos, i un bon dia, hui, per recordar la importància de l'aigua i de gestionar-la adequadament. I no, aquest exemplar no pateix cap trastorn de la personalitat que el faça creure's Leonardo di Caprio: la imatge dels corbs marins eixugant-se al sol amb les ales esteses és molt habitual en aquesta espècie i en altres parents pròxims que tenen el plomatge poc impermeabilitzat per facilitar els seus hàbits bussejadors, la qual cosa fa que després d'algunes immersions hagen d'eliminar l'aigua que els amara en excés.






8 comentaris:

  1. Ales desplegades... sí que és el rei!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Només li falta la seua Kate Winslet (o la seua Corinna, si fóra el cas...). Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  2. A mi no m'enganyes, aquest animaló està jugant a les pel·lícules!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja podria ser, XeXu; sabem tan poc del seu comportament... A partir d'ara m'hi fixaré més (si veig un corb marí fent de "Casablanca", crec que el reconeixeria...) Gràcies, salut!

      Elimina
  3. Un poc forçat dius? Crec que el que hauria de ficar el cap a l’aigua per aclarir-se les idees ets tu i no pas l’ocell...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però pons! Estàs insinuant que tu has vist "Titànic" com... com qualsevol persona? Mira que quan ho vaig escriure vaig pensar: "pons segur que no ha vist Titànic, així que puc dir el que vulga", i ja veus... No sé, estic confús, ha estat un cop molt fort; vaig a ficar el cap a l'aigua, he de aclarir-me les idees... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
    2. Tothom ha vist Titànic, i tot i que les dos primeres hores són un conyàs en el qual no passa res interessant, el terç final on tot se’n va a prendre pel sac està molt bé :D

      Elimina
    3. Tret de la música --com més celta millor-- i un poc dels efectes especials, crec que he borrat de la memòria la resta de la pel·lícula. Al final hi ha algú que mor, veritat?

      Elimina