"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 18 de juny del 2021

En pausa


Entre apurar preparació muntanyenca (després de l’Aitana, li va tocar el torn a Benicadell, d’on són les fotos i de qui ja destacava Cavanillessus cuestas rápidas sembradas de escombros y de precipicios que horrorizan”), tancar a la feina alguns temes importants que no podien esperar, i algunes altres fites rellevants de les quals em deixe pendent parlar en altre moment perquè a un no el conviden tots els dies a presentar-li un llibre a l’amic Martí Domínguez i la veritat és que m’ho vaig passar d’allò més bé escoltant-lo, ha estat setmana densa i un poc més atrafegada del que venia sent habitual els últims temps. La done en tot cas per dignament superada, i a falta de fer encara alguna última prova de cames, de repassar una volta més el material abans de tancar definitivament el farcell i, sobretot, de comptar amb la preceptiva PCR que pot condicionar-ho tot --no hi ha prou, per entrar a Turquia, amb el certificat de vacunació, i encara que tot fa pressuposar que la prova serà negativa, sempre hi ha un marge d’incertitud que em té, no puc negar-ho, un poc inquiet-- des d’ara mateix i a tots els efectes pose el cap i el blog en mode pausa viatgera-muntanyenca. Si no vos veig d’ací uns pocs dies, serà senyal que m’han deixat pujar a l’avió, i ja vos contaré a la tornada; i si no, doncs a la pròxima serà, però ja vos dic que confie en que no calga. Així que, pel moment i si vos sembla, ho deixarem en que ens veiem aviat, però no massa... Fins llavors, cuideu-vos molt, i bon(s) cap(s) de setmana!


 








6 comentaris:

  1. Bon viatge, bona muntanya i que tornis amb moltes ganes d'explicar-nos-ho.
    Que tingui sort amb els papers sanitaris i també amb el temps i tot el que faci falta.

    Cuideu-vos molt.
    Una abraçada Pep i fins a la tornada.

    ResponElimina
  2. Jo també et desitjo bon viatge.
    La música del Van Morrison és fantàstica. Precisament aquest tema el van versionar els Pets en català: "Ulls de color mel"
    Per si el vols escoltar, i en directe:
    https://www.youtube.com/watch?v=l7dy6doHo78

    ResponElimina
  3. Espero que puguis fer realitat aquest somni en totes les seves fites. Ens veurem a la tornada segurament ben carregat, tant de piles com d'històries.

    Bon viatge i bona estada!
    Aferradetes.

    ResponElimina
  4. Pep, que tingues bon viatge i bona ruta. Aprofita tot el que pugues i ompli altra butxaca de la motxilla amb experiències, vivències i coses per a contar. Saps que espere en canaleta la foto de l'arca. Tu segur que la trobes, no com els xinesos aquells.
    Salut i muntanya.

    ResponElimina
  5. Ostres, ja no dec ser a temps d'acomiadar-me. Espero que el virus no et faci la guitza i que puguis assolir l'objectiu de l'Ararat! Ja n'esperem una crònica a la tornada. Mota sort, company. Que la ruta surti rodada.

    ResponElimina
  6. Amb el retard inevitable, moltes gràcies a tot@s! Finalment, tot ha anat molt bé. a la muntanya i fora d'ella, i l'experiència ha estat extraordinària en tots els sentits. Ja aniré contant, no tingueu cap dubte... Salut i abraçada!

    ResponElimina