"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 20 de maig del 2011

Prediccions

Estic raonablement convençut que l'inefable Harold Camping es va confondre amb els seus càlculs i, per tant, no espere escoltar demà les trompetes del judici final. La qual cosa obri la possibilitat que tampoc no és complisquen les infaustes prediccions per al dia següent; o, almenys, que no ho facen amb la rotunditat i la malastrugança que auguren alguns oracles. Potser les eventuals majories siguen menys absolutes del que s'esperava, potser hi haurà a les Corts i els ajuntaments més veus honestes i decents del què alguns haurien volgut... No sembla fàcil, però res no hi ha escrit encara i la paraula és nostra. I hi ha moltes veus que reclamen a crits que les escolten. Alli on estigueu --i molt especialment, si esteu en alguna plaça-- bon cap de setmana!


5 comentaris:

  1. és una cançó preciosa. la plaça estava plena.
    bon cap de setmana!

    coralet.

    ResponElimina
  2. jo em pensava que s'acabava el món el 2012 pel que sembla ara s'acaba abans...potser el sentit de les prediccions és un altre :un món caduc, injust i obsolet a fer punyetes mentre la gent, una munió de gentada acampa per expressar la seva indignació i desig que el canvi es produeixi ....ja veurem demà a la nit què haurà sortit de tot plegat...

    ResponElimina
  3. Bonica cançó, que no s'apagui aquesta llum de fer possible un món millor.
    ànims a tots els acampats.

    ResponElimina
  4. Elfree, fins a la fi del món ens l'han retallada. Ja no tenim el dret ni a un Apocalipsis com déu mana. En lloc de quatre, tindrem només tres cavallers o genets. Ens lleven el de color roig, segur, que potser era el de la victòria. Alfred, m'he emocionat veient el rètol de Plaça de l'Ajuntament tapat per Plaça de Quinze de Maig. A El País sortia la fot del moment del canvi. Tant de bo les prediccions dels peperos també isquen retallades. Salut.

    ResponElimina
  5. Havent-se complert, a aquestes hores del migdia, el primer dels objectius de la jornada (l'Alcoià li ha guanyat 0-2 al Real Madrid B), no pot dir-es que la resta de les meues expectatives per a avui siguen molt elevades. Amb quatre partits --i tan de bo foren més-- a les Corts, una baixada com més substancial millor dels vots al PP --encara que conserve, que conservarà i ben sobrada, la majoria absoluta-- i un canvi de govern a Alcoi, quasi que em conformaria. I que Bauzà no governe a les Illes, per suposat ;)

    Tinc moltes més esperances posades amb el que passe a partir de demà, a les acampades i fora d'elles. Vull pensar que açò no ha fet més que començar, i que aquesta llum que s'ha encés va per a llarg, encara que caldrà molt de treball i que són moltes les incògnites per resoldre (i l'encaixament en el 'moviment del 15-M' de les nostres reivindicacions nacionals no és una de les menors...). Gràcies pels vostres comentaris, salut! (i ànims...)

    ResponElimina