"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 1 de juny del 2012

Crec

M'he acabat de convéncer hui, després d'acompanyar mon pare a l'hospital i haver tingut temps per reflexionar durant les quasi tres hores de retard entre l'hora a la què estava citat i el moment en què la metgessa --que hui estava inusitadament amable, tot i estar cobrint tres consultes de forma quasi simultània-- l'ha atés finalment: crec que les retallades en la sanitat pública no afecten ni afectaran la qualitat assistencial, i que qui pense el contrari només pot fer-ho mogut per la ignorància o la mala fe. I crec també que Mariano Rajoy és un estadista de talla mundial, Rodrigo Rato un gestor irreprotxable i Rita Barberà una de les dones més dolces i sensuals del planeta, només superada a curta distància per Scarlett Johansson, amb qui per cert mantinc una apassionada relació. Total, posats a dir-ne...







La cara amable de la setmana --o, per ser més just, una d'elles-- han estat el parell de dies que he pogut deixar la feina de despatx per fer treball de camp a la Tinença de Benifassà, dins la VII Setmana de la Biodiversitat. Dilluns, sobre la taula, hi trobaré els papers que s'hauran acumulat durant aquest temps; però no puc negar que, es mire com es mire, haurà valgut la pena. I, en tot cas, encara hi ha pel mig un cap de setmana: farem per passar-lo el millor possible, i espere que vosaltres ho pugueu fer també.




10 comentaris:

  1. Això de les tres hores d'espera ja ho teníem des de fa temps, ara la cosa empitjorarà.

    Per cert, a mi també em posa la Rita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es veu que jo havia tingut sort fins ara, perquè com la de hui mai. Però em tem que tens raó: a millor no anirem.

      Es seré sincer: això d'Scarlett ha estat per despit, ja que Rita m'ignora...

      Elimina
  2. Bon cap de setmana per a tu també. Una flor molt bonica, la de la segona foto que has penjat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, novesflors! La flor és un curraià, una orquídia de bosc no massa rara però sempre interessant de trobar. I molt bonica, a més.

      Elimina
  3. ¿Rita t'ignora i utilitzes a l' Scarlett, la meua Scarlett -pobre xiqueta- com a revenja? ¿Rato irreprotxable? Osti, sí que anem a pitjor, sí. Açò de les retallades jo comprenc que li afecta al més plantat, però el Mariano ¿un estadista? ¿i de talla mundial? ¿Saps el que diuen que va dir? No hay que preocuparse, en Bankia hay dinero para Rato. Bon cap de setmana. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sé que és cruel, Vicicle, però no tenia altra eixida: estic desesperat, per un somriure de Rita faria qualsevol cosa, fins i tot llançar-me en braços d'Scarlett...

      I Rato, ves per on, que ara va i s'enfada amb el Mariano per donar-li diners a Bankia... Ja és ben complicat, açò de l'amor. Bon cap de setmana!

      Elimina
  4. En el fons, com sempre, la bona voluntat i vocació del metges i personal sanitari i la seua profesionalitat per damunt de tot.

    ResponElimina
  5. Cert que si, Àngels: segons m'explicaren, han traslladat l'altre metge que hi havia i no han cobert la plaça. El més fort, però, va ser sentir a gent que esperava dient barbaritats de l'estil de "claro, como son funcionarios se estarán tomando un cafetito..." En el fons, tenim el que ens mereixem; però no vaig poder-me estar de dir-li al destrellatat aquell que, en tornar a votar, s'enrecordara del temps que l'havien fer esperar...

    ResponElimina
  6. Quan he llegit la primera afirmació he posat un ulls com unes taronges. He pensat, m'han canviat el meu AlfredRussel... per sort, i com que sóc un porquet moooooolt llest, he captat la ironia!

    Fantàstic poder gaudir d'unes desconnexions d'oficina per a gaudir de la natura. Jo he aprofitat que aquesta setmana he fet festa el dilluns i el divendres i m'he afartat de muntanya! Oleee!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sabia que la captaries, porquet ;) Em repetisc, però a més de les retallades --i les de sanitat i eduació em toquen ara, per diverses raons, de prop-- m'indigna la seua insistència en què no tindran cap conseqüència o que fins i tot serviran per millorar l'atenció.

      L'estada en la Tinença ha estat balsàmica; demà caldrà posar també al dia la faena de despatx, però el que va davant va davant. He vist els resultats de la teua escapada (perquè supose que et refereixes a Colomèrs, tret que ens tingues guardada una altra sorpresa) i em tens encara sense paraules...

      Elimina