"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dissabte, 31 de desembre del 2011

Bon any!

En clau de temps i amb molt de patiment.
Vet ací com podem guanyar el combat
que de fa tant de temps lliurem, intrèpids.
En clau de temps i potser en solitud,
acumulant en cadascú la força
de tots plegats i projectant-la enfora.

Solc rera solc pel mar de cada dia,
pas rera pas amb voluntat d’aurora.

Miquel Martí i Pol




Que l'any que comença vos siga amable i propici. Que trobeu la felicitat allà on siga que la busqueu, i que no la deixeu escapar si és que vos surt al pas sense cridar-la. I, sobretot, que no falten mai les forces per seguir imaginant camins, trencant foscors i cercant aurores. Solc rera solc, pas rera pas.



16 comentaris:

  1. Poca cosa més puc afegir a aquests desitjos Alfred, només que tu els puguis acomplir igualment i que, per ventura, puguem seguir pujant muntanyes i gaudint dels paisatges brutals com els de la foto... que m'ha deixat bocabadat!

    Molt bon any nou!

    ResponElimina
  2. Exactament el mateix per a tu, Alfred! Que anem avant (i no com els crancs) en els nostres camins!
    Feliç Any Nou! :)
    Cinderella

    PD: Ah! Et vaig obeïr i el passat 27 de decembre, encara a Alcoi, vaig anar al Tirisiti, gaudint d'una sessió molt bona i divertida (de les millors que he vist en els darrers anys) plena de 'picades d'ullet' a la crisi! ). Ves-hi!!*

    ResponElimina
  3. Igualment xiquet que tinguis un molt bon any 2012!!! has triat un bon poema....fins l'any vinent!

    ResponElimina
  4. Gràcies, porquet! Com tu dius, que no ens falten tampoc aquest any muntanyes per pujar i ganes de gaudir-les (la foto, camí del Mont Blanc fa dos estius...) Salut i bon any!

    ResponElimina
  5. Rafael, Calpurni, bon any també per vosaltres, i que el 2012 no ens falte poesia... Salut!

    ResponElimina
  6. Sempre avant, Cinderella! Com a molt, farem algun petit rodeig si hi ha massa argelagues, però sense perdre mai de vista el camí ;)

    Doncs mira, enguany encara el tinc pendent, el Tirisiti, però la setmana que ve, que estaré per Alcoi, sense falta (a més, hui em menjaré el raïm amb els amics de la Dependent, així que no tinc escapatòria)

    ResponElimina
  7. Gràcies, Elfreelang :) Martí i Pol sempre hi posa les paraules justes... Que comences 2012 molt bé, i que seguisca millor encara!

    ResponElimina
  8. Bon Any, Alfred. Insistirem en tot el que faça falta. Salut i força al... :)

    ResponElimina
  9. Molt bon any Alfred,

    Espere que l'any que comença ens porte tants o més èxits que l'any que hem acabat.
    Està clar que sense esforç no aconseguirem res, però amb ganes i il·lusió estic convençut de que podem menjar-nos el món.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies pels bons desitjos!, que així sigui.... Solc rera solc, com diu el Mestre..., que no ens falti l'empenta i les il.lusions.
    BoN 2012!.

    ResponElimina
  11. sí, molta molta llum per a tots -quasi tots ;)- ( no sé si és d'esta entrada o de la de després, això de la llum, ai!)

    ResponElimina
  12. Novesflors, Jp, vicicle, David, Audrey, Coralet, espere que l'any haja començat el millor possible, i que seguisca molt millor encara amb esforç, empenta i il·lusió: som molts a contradir la nit... Gràcies com sempre, salut i força!

    ResponElimina