"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



diumenge, 30 de novembre del 2014

El dia després




"I el dia després va ploure amb gana", direm. I jo recordaré que vaig pensar, no sé per què, que després de certes coses és molt millor que ploga.

Ara si, tardor completa. I vida avant...


16 comentaris:

  1. Si la pluja neteja els plors i s'endú el mal cos, benvinguda sigui. Cadascú es marca els punts d'inflexió com els sent. Endavant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni més ni menys, XeXu. I en això estem, de fet... Gràcies i una abraçada!

      Elimina
  2. Pluja tardoral, exagerada, com ens passa sovint i bonica al mateix temps. A vegades si que ve de gust que plogui, per una raó o per una altra.

    Una abraçada ben forta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel moment, pel sud, plou seguit però amb coneixement, que tampoc està malament per variar. L'he trobada molt a faltar, la pluja, massa mesos. I, com diu XeXu, també farà el seu paper esbandint un poc les boires... Moltes gràcies, Carme, i una abraçada forta.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Si més no en alguns llocs si, Jp. Sembla que aquesta vegada la pluja illetrada se n'ha anat cap al nord... Qui l'haurà portada, la nostra pluja, a escola?

      Elimina
  4. Un altre dia, que també plovia, ordenaves llibres, ho recordes? D'això ja fa temps, però era una entrada molt bonica... Hui també plou, a Alcoi i a La Safor, i la pluja convida a la reflexió. Potser és un bon dia per a posar en ordre certes coses i concloure això mateix: tanmateix, vida avant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me'n recorde d'aquella entrada, Àngela. I d'una altra que vaig fer mesos després sobre les meues vacil·lacions a l'hora de transformar allò en què creia --en què crec, potser encara més fermament-- en vot, i d'un comentari que va arribar des de la Safor i que em va fer pensar-hi molt... Tens raó: potser serà cosa meua, però la pluja ajuda a ordenar, carrega forces i fa més fàcil tornar a recomençar... Una abraçada i moltes gràcies. I vida avant, sempre.

      Elimina
  5. Aigua de pluja que correrà cap al mar per endolcir la sal de les llàgrimes

    ResponElimina
    Respostes
    1. I esbandirà les boires, i farà saó... Moltes gràcies, xavier, i una abraçada!

      Elimina
  6. La pluja purifica, però avui s'està passant...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si més no al País Valencià, estem molt necessitats de purificació, Loreto... Però pel que he vist a les notícies, és cert que en alguns llocs potser ha purificat massa. Ara ací i demà allà, però al meu país la pluja, ja saps... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  7. I no podria ploure només de nit per no molestar? Que desconsiderat que es el clima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veus com si que té raó Raimon? En portar la pluja a escola i dir-li com ha de ploure, no ens hauriem de descuidar que hi haja una assignatura sobre ploure només de nit i quan no moleste... No sé, potser ·"urbanitat i bones maneres per a pluges i plugims"? Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  8. Sí que ha plogut amb gana, sí! Sempre endavant :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre endavant, Sílvia. I que ens ploga amb gana, però també amb trellat... Moltes gràcies!

      Elimina