"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 11 de setembre del 2017

Diria Catalunya




I, com deia Estellés, diria molt poc més. Diria, si de cas, allò que ja s'ha dit: que som molt els qui, des del sud, estem al vostre costat, per tot el que ens uneix i perquè ens estimem més, ara com sempre, estar del costat de la democràcia. Dic, diem Catalunya, i acariciem amb els dits la terrosa cal·ligrafia, com s'acaricia un desig llargament cobejat i que ara és tan a prop. Des del País Valencià, com tantes altres voltes però com mai abans, bona Diada!







Hui hauria volgut parlar d'alguna muntanya a la que esperava haver pujat ahir, i fins i tot és molt probable que haguera pogut posar ací alguna foto de la senyera feta des del cim. Però les circumstàncies manen, i la notable pedregada que ens va caure damunt la matinada del dissabte em va mantindre ocupat tot el diumenge retirant fulles --moltes-- del pati i tractant de recompondre, en la mesura possible, els danys ocasionats pel pas de la tempesta. Danys estètics, en tot cas, i per tant poc remarcables, sobretot per comparació amb el mal que pot haver fet a les oliveres i a altres conreus. I a més, sent positiu, tota la fullaraca que he arreplegat ara no l'hauré d'arreplegar a la tardor... 





6 comentaris:

  1. Diria, també, País Valencià.
    Esperem que no torni a pedregar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Diguem-ho, doncs. I diguem, per a tots, llibertat.

      De totes les pedregades sabrem reeixir; de les que cauen del cel, també... Salut i moltes gràcies!

      Elimina
  2. Moltes gràcies per aquest suport des del sud, sempre és agradable saber que no estem sols.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ho esteu, XeXu, encara que hi ha qui s'entesta en fer-ho veure. I menys, en aquests moments que marcaran, també, la nostra història... Endavant i una abraçada!

      Elimina
  3. Si la resta d’Espanya volgués fer-nos fora tal com tu vols no tindríem aquests problemes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser hauriem d'haver fet cas a la Trinca ("I si de cas algun dia / s'arrenquen els de Madrid / demanant Autonomia...") i haver canviat d'estratègia: en lloc de demanar nosaltres (i vosaltres) la independència, haver-los-la donada a ells... Vos perd el seny ;)

      Elimina