"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dilluns, 10 de setembre del 2012

Des del sud



Hui més que mai, el vostre clam és també el nostre. Des del País Valencià, bona Diada i visca la terra!




7 comentaris:

  1. És un dia assenyalat. Espere que la mani faça molta força i que alguns deixen de mirar a altres llocs (encara q hi confie entre poc i gens).
    Ah! I espere q Catalunya, convençuda d'açó, comence a mirar cap avall i cap a l'Est amb més proximitat que superioritat en un futur pròxim!

    Cinderella

    Salutacions :)
    ps:Tants dies sense passar per aci...

    ResponElimina
  2. Als peus i al cor, la terra ens crida!! Gràcies! Bona diada!

    ResponElimina
  3. Bona diada des de Mallorca a tots!

    Una aferrada.

    ResponElimina
  4. ha estat un dia històric Alfred! que vosaltres d'aviat pugueu també inicia el mateix camí!

    ResponElimina
  5. Preciosa imatge, la de l'aixada marcant l'estelada sobre la terra. Has vist com anaven els carrers de Barcelona? No res: "un lío", "una algarabía"... Quina pobresa, aquest president que ens governa des de l'Espanya mesetària, i quina lliçó, Catalunya. Em gite contenta.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots i totes pels vostres comentaris, que ja veieu que conteste --sabreu disculpar-me de nou-- quan ningú no dubta de la fita històrica que ha representat la diada d'enguany, de totes les emocions que s'han defermat i del nou camí que s'obri per a Catalunya, però també --estic convençut-- per als Països Catalans. No serà un camí fàcil, i encara ho serà molt menys per al País Valencià, però hi ha camí per davant; i cada volta som més, també ací, els qui el volem recórrer malgrat els entrebancs i les dificultats. Salut i endavant!

    (De les moltes imatges que he anat veient de la diada, i del relat que molts amics i amigues que sí que van poder ser-hi m'han anat fent, vull quedar-me amb la muixeranga sonant a l'acte de la Ciutadella: difícil descriure-ho amb paraules...)

    ResponElimina