"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



diumenge, 20 de gener del 2013

Insídies




Les autoritats han volgut eixir al pas de les crítiques i han tornat a insistir que tant la tecnologia utilitzada en el coet com el sofisticat procediment que va seguir-se per fer-lo allunar compten amb totes les garanties i no han provocat, tal i com pot comprovar-se fàcilment, cap impacte negatiu sobre el satèl·lit. Igualment, han desautoritzat les mentides i l'alarmisme dels grups que han advertit sense cap fonament científic de possibles danys sobre la Lluna, als quals han acusat d'oposar-se sistemàticament al progrés i el benestar de la societat i de defensar interessos inconfessables. Finalment, han desmentit qualsevol tracte de favor a les empresses a les quals va encarregar-se la construcció de la nau, aixi com el pagament de comissions, per part d'aquestes empresses, a destacats membres del partit en el govern. "No ens consta", han declarat de forma concloent.


(per a la proposta de Relats conjunts)




13 comentaris:

  1. Jaja! Ai... com és el periodisme... Ara bé, una imatge val mal que mil paraules! Ho dic pel tema dels danys, si és que es veuen d'una hora lluny! M'ha agradat molt el relat!

    ResponElimina
  2. :) Real com la vida mateixa! Evidentment... NO els consta!!!

    ResponElimina
  3. Brillant,entenedor,ple de realisme històric.

    ResponElimina
  4. És que hi ha molta crítica malintencionada.

    ResponElimina
  5. Saber traure profit de les paraules és lloable i envejable, en general. Traure'ls tot el suc en tan poc espai, i tenir la gràcia de saber quan s'ha de fer explotar la carcassa final, això és un prodigi. Gràcies per la rialla, i per convertir en material literari una expressió tan desafortunada i tan fofa. Devia estar especialment lúcida aquell dia, la desgraciada de Cospedal.

    ResponElimina
  6. Molt bo. Després d'aquestes clares explicacions governamentals a nosaltres si que ens consta. Ens consta que ens enganyen!.

    ResponElimina
  7. I si es demostra que és veritat prometen dimitir.

    Un relat brillant! Genial!

    ResponElimina
  8. Aquest discurs em sona molt! Bon relat, gens allunyat de la realitat.

    ResponElimina
  9. si, si, ja veig que la lluna ha quedat com nova xD

    ResponElimina
  10. I encara sort que aquestes coses no passen mai i només són cabòries de ments esbojarrades com la meua, si no estàvem ben apanyats...

    Moltes gràcies pels vostres comentaris :)

    ResponElimina
  11. res no consta...es clar si es feia pagant amb sobres plens de diners B que ningú sap on són.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que el "no me consta" té un gran futur per davant, només comparable a grans èxits com "lo siento mucho me he equivocado y no volverá a ocurrir" o "algú s'ha deixat l'aixeta oberta".

      Elimina