"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



divendres, 6 d’agost del 2010

Al capdavall

I, finalment, divendres. Junt és lo temps que mon goig és complit. Agenda tancada, uns pocs dilluns sense matinar (obligadament) i, previsiblement, una mica més de temps per aquelles coses per a les què quasi mai hi ha temps. Vindrà setembre (i tindrà els teus ulls, hauria pogut dir un Pavese inusitadament jovial), però ara és una altra hora i cal, també, consumir-la. En perspectiva confirmada, viatge insular, Misteri d’Elx i escapada pirinenca. Però, com sempre, espere que el millor siga allò imprevist. Déu proveirà.

El blog? Improvisant, també. Tret d’aquells dies que estiga lluny de l’ordinador, imagine que aniré deixant-me caure per ací, perquè encara em diverteix, com també seguir visitant les bitàcoles amigues. Però no em faig cap propòsit ferm, ni en un sentit ni en un altre. Si passa alguna cosa interessant o inusual (posem que es destapara algun cas d’honradesa a un ajuntament del Baix Segura, o que Scarlett Johansson fera finalment aquella trucada que espere des de fa temps) i m’abellira de comentar-la, és probable que m’hi passe. Altrament, i en qualsevol cas, que estigueu molt bé, m’alegrarà retrobar-vos d’ací no res.

Convindreu que l’ocasió demana música de bon rotllo. I, quan és el cas, sempre pense, abans que res, en aquesta. Salut i fins prompte!


4 comentaris:

  1. Amb el Misteri "hemos topado". Com tu dius: "alerta amb les calorades per eixes esglésies basíliques" No sé si vas al assaig general -tot d'una- o a les representacions de 14 i 15, és a dir, la Vespra i la Festa, en qualsevol cas porta't ventall i paciència. El que allí s'esdevé no s'hi pot explicar, és tot un misteri. Ho lamente molt per tu, ja sé que la vida a vegades és injusta, però si la Scarlett crida algú sóc el primer de la llista. Té debilitat per les dues rodes, és un secret, no ho digues a ningú. Bones vacances. Fins aviat.

    ResponElimina
  2. un honor que em tinguis al teu blog, faig el mateix amb el teu a la meva llista d'amics

    una abraçada des de Reus

    ResponElimina
  3. Molt bones vacances! Esperarem els teus apunts... també si te telefona la Johansson!

    Per cert, vindrà setembre i tindrà els teus ulls, buff, que bonic! mira que amb poques paraules es poden fer grans versos, xe.

    ResponElimina
  4. Gràcies als tres! Ja aniré alerta amb la calor d'Elx --altres vegades n'he passat de no contar--, però enguany vaig a l'assaig del 12 i espere que es farà més lleu per l'hora. Quant a l'Scarlett, ja em sap mal, això; si ho arribe a saber, aguante un poc més amb Natalia Verbeke...
    Salut i fins prompte!

    ResponElimina