"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimarts, 28 de maig del 2013

No ens faran callar


Hui més que mai, al costat de la bona gent de Burjassot, i del seu alcalde, Jordi Sebastià, a qui l'extrema dreta --la mateixa que fa servir, de forma sistemàtica i amb una impunitat insultant, la mentida, l'amenaça i l'agressió-- ha posat en el punt de mira amb el beneplàcit, en aquest cas explícit, dels suetonis que ens governen. Ho he vist en molts dels comunicats que, arreu el País, estan manifestant el seu suport a l'alcalde de Burjassot, i ho faig meu perquè em sembla --hui més que mai-- especialment adient: no podran res davant un poble unit, alegre i combatiu.



6 comentaris:

  1. quines penques! i el Pp els recolza. Ara, Jordi Sebastià que sembla que no hi sigui, els té ben posats. Ha de ser dur viure al País Valencià. Si Joan Fuster aixequès el cap.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que he vist, la concentració de Burjassot no ha tingut massa èxit... Em fa l'efecte que, amb la que està caient, aquesta vegada al PP no li servirà de molt treure a passejar la mòmia de l'anticatalanisme. La qual cosa no lleva que calga fer alguna cosa per tal que aquests grupúsculs violents --hereus dels que van atemptar contra Fuster i Sanchis Guarner-- deixen de campar com si res. No conec personalment a Jordi, però crec que està fent-los front amb valentia i de la millor manera possible, sense caure en les seues provocacions. Salut i endavant!

      Elimina
  2. Estan nerviosos, i això és bon senyal. Saben que se'ls està menejant la cadira, per primera volta en molts anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que tens raó, pitxiri. S'agafaran a qualsevol cosa que creguen que els pot donar un poc d'aire, però vull creure que aquesta volta no els ha de servir de res. Espere.

      Elimina
  3. Bo és veure que, malgrat l'amenaça i la por que intenten injectar des d'aquests sectors, hi ha gent valenta que no cedeix davant aquesta gentussa. És molt bo. És un exemple.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, porquet: el que està fent Jordi Sebastià --i molta gent amb ell-- a Burjassot és tota una esperança de que les coses poden canviar realment a aquest País. Massa temps hem hagut de suportar el xantatge d'aquests feixistes; i que açò passe al poble d'Estellés i Guillem Agulló, és tot un símbol. Salut i endavant!

      Elimina