"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



diumenge, 7 de març del 2021

Temps


Potser és només que, amb tantes ganes de que arribe, l'espera se'ns està fent llarga; però fa l'efecte que, a la primavera fenològica, li està costant un poc arribar plenament a aquestes terres. Ahir, passejant pel que podria haver estat la ciutat perduda de Batrûsha (ja vos contaré en un altre moment, que darrerament estic molt arqueofílic i tampoc és cosa d'abusar), només algunes abelleres fosques reeixien a animar ací i allà un paisatge endormiscat i amb pocs senyals, diria, de voler encara desvetllar-se. Veurem la setmana que ve com va la cosa perquè hui, l'oratge --plou, ara si, com cal i per fi-- ha aconsellat canviar la muntanya per llar encesa i llibre obert. Diumenge de pluja, doncs, i d'aniversari, també: dos anys ja, només, per tornar a fer compte redó. El temps que va passant, aparentment lent en ocasions, ràpid, molt ràpid, en moltes altres, però sempre en la mateixa direcció: camí de ser colors, quan així haja de ser; però ara i pel moment, font fresca tot i encara.




8 comentaris:

  1. Diumenge de pluja, també per aquí.
    Anem fent, d'un en un, tampoc cal tenir molta pressa.
    Per molts anys més i molta salut!!
    Petonets amb pessics.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sense cap pressa, lluna: gaudint tot el que es puga del temps que va passant, i de la pluja que cau, que cap dels dos no fan mai marxa enrere.

      Moltes gràcies, salut i una abraçada gran! :)

      Elimina
  2. Precioses les fotografies. La de la trenyina, senzillament admirable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, xavier! De teranyines n'hi havia una autèntica ciutat, alguna havia d'eixir acceptable ;) Salut i abraçada!

      Elimina
  3. Per aquí també ha estat diumenge gris i una mica plujós, tampoc gaire.

    Per molts anys, i que els puguis anar fent en bona salut.

    Precioses totes les fotos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Carme :) Ací hem estat bastants dies amb boires i núvols però sense pluja (bé, quatre gotes i amb fang, que quasi és pitjor); almenys diumenge en va caure una mica, li anirà bé a la primavera que s'acosta... Salut i abraçada!

      Elimina
  4. 58 anys ja? Pensava que erets més jove, escrivint, sense veure’t la cara se’t veu bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. 58 ja, Pons, i ja veus, ací estic escrivint com un xiquet de 10... Això si, en persona guanye, m'ho diuen molt ;) Salut i moltes gràcies!

      Elimina