"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fusterdissabte, 23 d’abril de 2011

Sant Jordi


Potser només són coses d'alcoians. Però sempre he pensat que, posats a tindre un sant patró, molt millor triar-ne un que fóra un poc apòcrif i salvador de donzelles. Llibres, roses, i pluja en perspectiva: feliç diada!


10 comentaris:

 1. Molt bona diada de roses, llibres i... Salut.

  ResponElimina
 2. Gràcies, Vicicle. Que passes tu també un bon Sant Jordi!

  ResponElimina
 3. Feliç diada de Sant Jordi, alcoià!

  ResponElimina
 4. Sí, feliç diada!! Molts llibres i roses avui?
  Salutacions
  La Fada
  (quins dies més estranys aaquests sense Moros ni Cristians!)

  ResponElimina
 5. Molt bona diada!

  (ET PUC ROBAR EL LLOC DESNUCLEARITZAT?)

  ResponElimina
 6. No molts, Fada, però no està malament ;) I de veres que es fa estrany que ahir no fóra l'entrà i demà els trons... però mira, amb un poc de sort, igual a maig ens estalviem la pluja.

  Gràcies, salut! (i per cert, vaig tractant d'esbrinar com comentar al teu fotolog; a poc a poc m'aclariré...)

  ResponElimina
 7. Només faltava, Zel: ja hauràs vist l'enllaç des del què pots baixar el banner (cal entrar al que tries per trobar-lo en català). I que tingues tu també una molt bona diada!

  ResponElimina
 8. És un poc complicat: trobe q no pots comentar a cap Fotolog si no en tens un tu mateix (sí, som una mica VIP's). Tots els Fotologs estan a l'abast de tot el mon però a l'hora de comentar només crec q ho poden fer els usuaris...

  hauries d'obrir-ne un i no penjar res si no vols, crec
  Bon diumenge ;)
  La Fada

  ResponElimina
 9. Ja tinc el compte obert, Fada. Em falta dedicar una estoneta a veure com funciona la cosa. Però de moment, amb anar seguint les entrades ja em va bé ;) Gràcies!

  ResponElimina