"Malament, si les teues opinions no són conseqüència de les teues passions; pitjor encara, si les teues passions són conseqüència de les teues opinions". Joan Fuster



dimarts, 19 d’abril del 2011

Tant de blau encés...


Ho he intentat, però al capdavall --i per aquesta vegada-- desistisc de seguir buscant la forma escaient de dir-ho. Les hores s'han fet molt curtes però la collita ha estat ben generosa. I de nou torne de l'illa --damunt Maó la lluna-- amarat de sensacions, d'imatges i d'emocions; són les paraules, les què em fugen. Així que només una en diré, però de tot cor i des de molt endins: gràcies...


Tanta llum, tanta llum de mar arreu,
com un cos de vent que fuig del temps



 

 
 
 


Més enllà de l’encís de l'horitzó,
com un somni bell i poderós
que posa accents de llum en allò que creu,
la veu ressona i creix en les altres veus;
per un pont de mar llancem el cant
i l’horitzó serà
la veu que hem esperat.

Miquel Martí i Pol-Lluís Llach

7 comentaris:

  1. Hihihi, ja tinc bitllet per anar a Formentera, les illes són màgiques, a l'estiu vaig fetn el canvi, Menorca, Formentera, dies de relax i desconnexió total! precioses fotos! I millors paraules!

    ResponElimina
  2. Formentera és la que em queda encara per conéixer, zel; espere que siga més prompte que tard. I també em queda encara molt per veure de Mallorca i Eivissa... però reconec que Menorca em té el cor robat. Que disfrutes molt, gràcies, salut!

    ResponElimina
  3. No em puc quedar amb cap d'elles, les quatre illes m'encanten, em tenen el cor robat i tenen mil-i-un secrets per anar descobrint pacientment.

    ResponElimina
  4. Tant de bò jo pogués viatjar per veure els llocs que comparteixes ací!

    ResponElimina
  5. Tens raó, porquet. Pel que vaig coneixent d'elles, és molt el que amaguen i el que cal anar desvetlant... Reconec que Menorca té, per mi, un encís especial; però no voldria deixar passar molt de temps abans de tornar a les altres, tan diferents en algunes coses, i tan semblants en altres.

    ResponElimina
  6. Colometa, vaig anar per primera vegada a Menorca... en octubre de l'any passat! És d'aquells llocs que tots et diuen que cal conéixer, però vas deixant-ho fins poder. I el cas és que estan, realment, ací al costat... Gràcies, salut! (i que hi pugues anar ben prompte)

    ResponElimina